Magasinet M!

Miss Felicity guider dig til at forføre din kvinde

Mangler du inspiration til at forføre kvinden i dit liv?Mangler du inspiration til at forføre kvinden i dit liv? Så har du klikket på den helt rigtige artikel. Her får du nemlig en række tips og tricks til at slå benene væk under din udkårne, så hun på ingen måde kan modstå dig, når kursen går mod soveværelset.

Mit navn er Miss Felicity, og rådene i denne guide kommer fra mig. Jeg er en kvinde midt i tyverne, der blogger om sexliv og parforhold hos Miss Grey. De guldkorn, jeg vælger at dele med jer, er altså et indblik i en ung kvindes tankegang i forhold til, hvad der virker, når målet er at få din udkårne med i seng. Denne guide er en del af en artikelserie, som jeg leverer her på Connery under temaet: ”Sådan tilfredsstiller du din kvinde”. Disse guides udgør til sammen hemmeligheden bag at stille din drømmekvinde tilfreds.

Men nok om det – lad os komme til sagen. For jeg kan forestille mig, at du som mand er meget nysgerrig omkring guiden og dens indhold.

ANNONCE

Sådan får du din udkårne med i seng

Siden tidernes morgen har mænd grublet over, hvad kvinder gerne vil have. Som jeg ser det, er det faktisk ret simpelt. Vi vil gerne have en mand, der tager initiativ.  

Duft af mand: Min personlige svaghed er duften af mand. Min kæreste har en bestemt deodorant, som får mig til at tænke på sex, så snart jeg kan dufte den på hans hud. Videnskabelige studier indikerer ligeledes, at kvinder ubevidst tiltrækkes af mandens duftstoffer. Disse duftstoffer kan fremhæves med de rigtige parfumer.

ANNONCE

Giv hende komplimenter: Fremhæv noget, der er unikt ved lige præcis din kvinde. Det kan eksempelvis være hendes latter eller et bestemt personlighedstræk som ærlighed eller intelligens. Når komplimenterne er personlige, virker de mere oprigtige.  

Kærtegn hende: Rør ved hende hver gang, du har chancen, men sørg for at overraske hende. Tag eksempelvis om hende bagfra og kys hende i nakken, mens hun laver mad eller leg med hendes hår, mens I sidder/ligger sammen og ser en film. Det kan være et kæmpe turn-off, hvis du udelukkende gramser hende på brysterne eller mellem benene.

ANNONCE

Gør noget for hende i hverdagen: Hjælp hende med at ordne de ting, der stresser hende som for eksempel de huslige pligter. På den måde får hun mere overskud, fordi hun ikke skal tænke på vasketøjet længere. Det er videnskabeligt bevist, at det kan gøre, at hendes sexlyst bliver større.

ANNONCE

Tag styringen: Sidst men ikke mindst er det allervigtigste efter min mening, at du som mand tager styringen. Rigtig mange kvinder er kontrolfreaks og længes efter en mand, der tager dem hårdt - uden at spørge først.

Forførelsens kunst lærer du ved at prøve dig frem. Så kom i sving og find ud af, hvad der virker for netop din kvinde. God fornøjelse.

Hvis du har spørgsmål til mig, kan du altid gå ind på Miss Grey på min blog og kommentere på mine indlæg eller sende en mail til mig på mf@missgrey.dk  

ANNONCE
Del
Om forfatteren
* Ny administrator

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt