Magasinet M!

Nyt M! på gaden

se Danmarks lækreste sportspige!

Nyt M! på gaden

Kig godt på denne tekst. Dine øjne bliver tungere. Tungere. Tungere. Du er nu helt i vores magt og gør alt, hvad vi siger. Let straks røven, skynd dig ned i kiosken og køb det nye M!
 

Nå, virkede vores hypnose ikke? Så må vi overtale dig ved at fortælle om alt det fede indhold i M126...

På forsiden: Tina Lund

Tillad os at præsentere den mest appetitvækkende danmarksmester, dette land nogensinde har fostret. Tina Lund er tredobbelt DM-vinder i ridebanespringning - og som du kan se i vores frække billedserie, fortjener hun også DM-titel i disciplinen Uforskammet Lækkerhed. Få en appetitvækker her.

Babes i bladet
Heidi Zadeh
vender tilbage! Forsidebaben fra M111 har sendt os et postkort fra New York og (endnu vigtigere) tre sexede snapshots, som vi fluks har trykt i det nye M!. Her møder du også engelske Danni Wells, en fræk blondine, som vi især elsker, fordi hun tit er nøgen.
Se Heidis profil på MMM.dk her

M!s store polterabend-guide

Hvorfor nøjes med bowling, når I kan spille strippoker med strippere, skyde med AK-47 og sætte ild til gommen? M! har pløjet landet rundt og mere til for at teste de fedeste drengerøvs-aktiviteter, der findes.

20 sindssyge sexhistorier
Se billedet af manden, der er blevet kvast af en kæmpe klippeblok, mens han har sjoveren inde i en stakkels kylling. Og grin af 19 andre fuldstændigt vanvittige sexhistorier fra den virkelige verden.

Stortest: Scoredufte
Hvad skal du dufte af for at kunne hive landet lækreste babes hjem i dobbeltsengen? Vi har fået fem Forsidejagtpiger til at teste nye herredufte. Se, hvad der gør tøsebørnene lykkelige! (Og apropos Forsidejagtpiger, så husk at følge med i Forsidejagten her. Og husk også, at alle 100 piger fra konkurrencen har profiler her på MMM.dk

Playboy-terroristen
Om dagen sprang han bomber. Om natten scorede han damer. I 20 år var han verdens mest frygtede terrorist. Læs den vilde historie om Carlos, a.k.a Sjakalen.

12 tegn på, at hun vil ha' dig
Vi giver dig de 12 sikreste tegn på, at baben i baren vil med hjem (altså ud over det, hvor hun griber kærligt fat om dine boller og siger "Om 20 minutter dyrker vi vild sex hjemme hos dig. TAXI!!!")
 
Nattelivspatruljen krydser Øresund Tror du, der findes lækre, storbarmede svenske blondiner i Malmö? Se svaret (i indbydende billedform) her.
  
Det får du også i M125:
* Små mænd med stor magt (de er under 170 cm - og de styrer verden)
* Sex på køleren af en Jaguar, sex i et IC3-tog, sex foran kronhjorte - og andre hemmeligheder fra helt almindelige danske piger
* D-dag - få overblikket over historiens største militære invasion
* Den fedeste sovepose, du nogensinde har set. Skal købes før festivalsæsonen.
* Syv knockout-konger (og tre seriøst ringe ringvrag fra boksningens verden)
* 6 superfede sommer-outfits, som du kan svine til på stranden
* Den spritny Aston Martin
* Masser af nye gadgets
* Test af mountainbikes til under 8000 kroner
* Filmanmeldelser, musik du skal downloade, babe-tunge links
* Alt det, vi har glemt at skrive her, fordi vi skal ud af døren om en time og feste lidt med de fem Forsidejagt-finalister. Se resultatet i M127.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE