Magasinet M!

Pernille er Ugens Instababe: Mine indre organer vender spejlvendt - "tænker du så med røven?"

Hun har aldrig været på en rigtig date-date, men hvis du skal have hende med, så er trampolinland et godt bud

Navn: Pernille Skipper

Alder: 24 år

Beskæftigelse: Souschef i detailbranchen

Status: Single

Bopæl: Valby

Særlige kendetegn: Mit smil og mine mange fregner

Instagram: pernilleskipper_

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Pernille laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det er sgu da meget cool. Så har man ligesom også prøvet det. 

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Mine indre organer vender spejlvendt. Ja, det lyder ret skørt, men mit hjerte vender for eksempel mod højre og min blindtarm sidder i venstre side. Det er en ‘tilstand’, jeg er født med. Den kaldes ‘situs inversus’, og det er ca. 1 ud af 10.000 mennesker, der er født med samme, så jeg er ret unik, hvis jeg selv skulle sige det.

ANNONCE

Hvad er det bedste, og det værste du ved?

Det bedste jeg ved, må helt klart være at træne. Træning er mit frirum, og det er her, jeg kan koble hjernen fra efter en lang arbejdsdag. Jeg træner hver dag, fordi det gør mig glad og giver mig meget mere energi og overskud. 

Det værste jeg ved er at tage offentligt transport. Jeg HADER det, og man kan aldrig rigtig regne med tiderne. Jeg fortrækker i hvert fald at køre i min bil på trods af, jeg bor 2 stop med toget væk fra mit arbejde.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlings TV-serie er Criminal Minds, og det er nok også den eneste serie med mange sæsoner, hvor jeg har set dem alle. Jeg elsker generelt bare den slags dramaserier - måske fordi det er relaterbart og noget man kan forholde sig til. 

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jamen, så skal det helt klart være noget, hvor man kan være aktiv. Nødvendigvis ikke en træning, for det forbinder jeg ikke ligefrem med en date. Jeg skal i hvert fald ikke med vedkommende ud og spise - dét er slet ikke mig. En kop kaffe og en gåtur måske, men så er det også lidt til den kedelige side. Jeg har faktisk altid godt kunne tænke mig at prøve sådan et trampolinland. Mest fordi det ser skide sjovt ud, og så tror jeg bare, man har lidt at grine af bagefter. 

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg bliver tit forvekslet og spurgt om jeg er Pernille Skipper fra Enhedslisten, fordi vi hedder det samme. Den har jeg hørt et par gange. 

Og ellers har folk det sjovt med at knytte en latterlig kommentar til min ’omvendthed’: “Tænker du så med røven? Ha ha ha ha”..

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

En mand er sexet, når han kan tage fat, både i sengen, træningscenteret, men også bare generelt. Og når han udviser en vis form for charme og selvtillid. Han må også gerne have en god sarkastisk humor. Det er dér altså bare et eller andet lækkert over. 

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Hmm.. At de ikke er til at regne med. Det ved jeg sgu ikke. Mænd er vel bare mænd. De kunne til gengæld godt lære lidt om os kvinder.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Altså vild som i vildt godt - eller som i vildeste, jeg har foretaget mig? Det må vel nok være det sidste. Altså jeg har engang mødtes med en fyr på et motel for at have sex, fordi det ikke var muligt andre steder. Det synes jeg er rimelig vildt.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han har en god humor, og ikke er bange for at vise det. Jeg elsker fyre, der kan få mig til at smile. 

ANNONCE

Hvad er du god til?

Jeg er god til at være mig. Ej det lyder sgu lidt kliche. Det ved jeg ikke - jeg er vel god til mange ting, men ligeså mange ting jeg er god til, ligeså mange ting er jeg dårlig til. Hvis jeg absolut skal nævne én ting, så er jeg ekstrem god til at være “langsom” - det siger mine veninder i hvert fald. Jeg vender det nu til noget positivt, og ser mig selv, som en kvinde med fart over feltet, der er god til at have mange bolde i luften. 

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Hvis jeg ikke er på arbejde, så finder man mig i fitnesscenteret i fuld gang med at løfte tunge vægte. 

Fortæl om din vådeste bytur

Er byturen ikke oftest våd, hvis man ender med at få sex? Det er i hvert fald sjældent mine bytur ikke er våde ;)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce