Magasinet M!

Pigerne: Denne form for prævention foretrækker vi

P-piller, kondomer, spiral eller pessar? Kært barn har mange navne, men hvilken form for prævention foretrækker pigerne?Pigerne: Denne form for prævention foretrækker vi

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvorfor flere piger ikke dropper p-pillerne og benytter en anden form for prævention, da en af bivirkningerne ved p-piller er nedsat sexlyst (hos nogle): 

"Hej kvinder. Når nu I garanteret alligevel lige så godt som vi mænd bedst kan lide sex, uden vi har kondom på, og at p-piller skulle nedsætte sexlysten, hvorfor bruger I så ikke pessar eller spiral? Jeg ved godt, at ingen af dem beskytter mod kønssygdomme, men det gør p-piller heller ikke. Medmindre der er tale om en player eller et one night stand, kan jeg ikke se, hvorfor I konsekvent vil ødelægge sex mellem jer selv og jeres kæreste ved at tvinge ham til at bruge kondom, de første mange gange I har sex. Og hvorfor er det okay først at droppe kondomet, når I føler jer trygge? Hvis fyren har en kønssygdom, han ikke har fortalt om, vil I alligevel blive smittede, den dag kæresten dropper kondomet. Det må være 100% psykologisk oppe ijeres hoveder, at noget ændrer sig efter nogle måneder. Bed dog kæresten om at blive testet hos lægen. Personligt vil jeg hellere tage testen end tvinges til at bruge kondom. For jeg kan ganske enkelt ikke holde en erektion eller få en udløsning med et møgubehageligt kondom snøret om pikken."
- Tom. s. c, 42

Det er ikke altid lige fedt at stoppe, mens legen er god, fordi man skal finde den lille firkantede pakke frem og tildække kalorius, fordi hun ikke er på p-piller. Det er en evig diskusison. Kan det virkelig passe, at det er manden, der skal "belemres" med regnfrakken hver gang - eller skal det være en lige så stor selvfølge, at kvinderne bærer rundt på et pessar? Se, hvad pigerne har svaret her.

Har du et spørgsmål?

Er der noget, du gerne vil vide? Så kan du selv fyre et spørgsmål af sted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE