Magasinet M!

Razer sælger ny en performance energi-drik

Aprilsnar, no more.

I forbindelse med gamingmessen E3 i USA, kunne Razer annoncere, at de nu har ført en tidligere aprilsnar ud i livet.

Tilbage i 2010 gik Razer nemlig viralt, med annonceringen af Razer Venom energidrikken, der viste sig at være en aprilsnar. Nu har det samme team inde fra Razer rent faktisk skabt et reelt energi-drik mix, målrettet gamere. 

RESPAWN er nu et selvstændigt mærke og virksomhed, der forhandles gennem Razer, og ikke en færdigblandet energidrik, men derimod pulver til opblanding. 

Ingredienserne i pulvermixet består blandt andet af the-ekstrakt, B-vitamin og koffein, og kommer i smagsvarianterne: Pomegranate Watermelon, Blue Raspberry, Tropical Pineapple, Green Apple

Produktet, der blandes op med vand, er skabt af gamere for gamere, og skulle både skabe bedre koncentration, hurtigere reaktionsevne og forøget mental udholdenhed.

Som det ser ud nu, forhandles produktet kun i USA, men vi har kontaktet Razer, for at høre om produktet kommer til Europa:

"Razer er altid på udkig efter nye markeder hvor vi mener at kunne gøre en positiv forskel og sætte vores eget præg – det gælder også for Respawn. Trods at det ikke er et produkt der bliver sat til salg på disse breddegrader i første omgang, udelukker vi sjældent noget og holder øje med hvordan det hele udvikler sig."

ANNONCE
RESPAWN by Razer
Del

Seneste nyt