Magasinet M!

Sådan indretter du den ultimative mande-hybel

Mænd og indretning er måske ikke altid den sjoveste kombination og der er måske typisk en partner, ven eller forældre som kan hjælpe med sådan en opgave når man er flyttet. Men det er måske ikke altid, at der lige er en kreativ sjæl som kan give nogle gode fifs til, hvordan hjemmet kan se ud, så derfor er et godt at have nogle ideer til indretningen. Bare rolig, her får du fede indretningstips. 

Udnyt pladsen

Der er mange måder, man kan udnytte pladsen på i en bolig. Har du købt en bolig og derfor har mulighed for at renovere den eller gå i gang med at andre bolig-projekter, så har du en fordel. For eksempel kan du få mest muligt ud af pladsen med skabe over seng. Eller hvad med en personlig snedker reol i stuen? Hos Handcrafted Interior, er det muligt at indrette hjemmet på mange måder, i forhold til træ-håndværk. Tjek deres hjemmeside ud, hvis du vil vide mere – handcraftedinterior.com.

Lav et loungerum til når vennerne kommer på besøg

Har du altid drømt om at have nok med plads i dit hjem til at kunne have både pool bord, bordfodbold og lounge-style møbler? Måske er det nu du skal udleve denne drøm og skabe et lækkert sted i boligen, hvor der er plads til når vennerne kommer på besøg. Hvem elsker ikke et slag pool eller fodbold når man får et par drinks med gutterne?

Baren

Var det noget med en bar i boligen? Det er altså en ting at have sig en ’hjemme-bar’. Hvis det er ekstra plads i boligen, så kan du få dig din helt egen bar. Hvis du har lidt af en forkærlighed for spændende drinks og er tilpas som bartender, så bør du da helt sikkert lave din egen bolig-bar.

Hjemme-biografen

Hvad er du mest til? At gå i biografen eller se film derhjemme? Skal daten være bio og popcorn eller film-maraton i din hybel? Hjemme-biografen er altså bare noget ekstra særligt, når det kommer til at se og opleve film. Man er sine trygge rammer, og man bestemmer selv over tiden. Hvis du elsker film, men dit fjernsyn ikke helt lever op til forventningen, så kan du jo overveje om du skal have et nyt og større et af slagsen. Og så bør du måske også overveje et ordentlig soundsystem, så du får den vildeste biograf-effekt i forhold til lyden. 

Home-gym

Er du glad for at træne, men nogle gange skipper at tage i træningscenteret fordi du ikke kan tage dig sammen, så kan du lave dit eget træningscenter derhjemme. Har du et ekstra rum eller plads i garagen, så indret dit helt eget fitnesscenter. Så er der nemlig ingen undskyldninger for ikke at træne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce