Magasinet M!

Se videoen: Peter Madsen tilstår mordet på Kim Wall i ny dokumentarserie

Ny doku-serie på Dplay.

September 2018 blev Peter Madsen kendt skyldig i drabet på den svenske journalist Kim Wall i den forfærdelige 'Ubådssag'.

Peter Madsen under hele forløbet erklæret sig uskyldig og adskillige spørgsmål har stået ubesvarede hen – indtil nu. I et nyt Dplay-program ’De hemmelige optagelser med Peter Madsen’ tilstår han for første gang, at han slog Kim Wall ihjel.

- Der er ikke noget med, hvis skyld det er. Det er min skyld, hun døde. Og det er min skyld, fordi jeg begik forbrydelsen. Det er alt sammen min skyld.

Indrømmelsen, der er den første af sin slags, kommer fra hovedpersonen i en af de mest gruopvækkende og bestialske drabssager i Danmarkshistorien, nemlig Peter Madsen.

I ’De hemmelige optagelser med Peter Madsen’ kan man høre dele af de samtaler journalist Kristian Linnemann har haft med Peter Madsen - Det er i programmet også lykkedes at finde frem til en mystisk kvinde, Erika, som Peter Madsen havde et romantisk forhold til. Hun står frem med sine egne gruopvækkende historier med ’Raket-Madsen’.

Tjek traileren til serien herunder - Første del ud af i alt 5 afsnit af 'De hemmelige optagelser med Peter Madsen' har premiere på Dplay har premiere i dag d. 9. september:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE