Magasinet M!

Sheena er Ugens Instababe: Jeg var engang på en date, som endte på en stripklub

Ugens Instababe er landet!

Maj måned byder sgu ikke rigtig på den solskin, vi har drømt om i vores Corona-isolation - så vi har hentet lidt hjælp fra Ugens Instababe, som kan løfte humøret på en halvgrå onsdag!

Navn: Sheena Rodriguez Würtz

Alder: 24 år

Beskæftigelse: Tatovør - Model - Kostvejleder

Instagram: Sheenawrodriguez

ANNONCE
Sheena er Ugens Instababe: Jeg var engang på en date, som endte på en stripklub

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det er et dejligt kompliment, jeg forstår det egentligt godt ?

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg hører tit Kim Larsen’s klassikere når jeg går en tur eller træner.

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg vil vildt gerne til Columbia eller Tanzania - det har jeg drømt om, siden jeg var en lille pige. Jeg elsker at rejse langt og at opleve forskellig kultur. Jeg har oplevet en del forskellige lande efterhånden i alle verdensdele. Men lige de to er stadig på min bucketlist.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er min familie og at fokusere på mig selv, fordi på den måde opnår jeg de ting, jeg gerne vil. Det værste jeg ved er krig, som siger lidt sig selv - og pessimistiske mennesker, fordi de skaber dårlig energi.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlings TV-serie er masterchef, fordi jeg interesserer mig for madlavning, og jeg bruger meget tid i mit køkken på at opfinde nye retter, så derfor er det program oplagt til mig.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Hvis man inviterer mig på en date, ser jeg gerne, at man bare er sig selv. Det behøver ikke være en fancy date på en dyr restaurant. Den perfekte date for mig er, at man bare er kreativ på sin egen måde og man kan mærke datens personlighed. Jeg kan godt lide at høre livshistorier og snakke om alt mellem himmel og jord, så man kan ikke gå helt galt i byen, hvis man er snaksaglig.

ANNONCE
Sheena er Ugens Instababe: Jeg var engang på en date, som endte på en stripklub

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Den sjoveste kommentar jeg har fået er “hvor snakker du flot dansk”. Jeg synes det var ret sjovt, nu hvor jeg både er født og opvokset her - Og har rødder i Danmark. Og så fik jeg engang at vide jeg havde en “cute næse”!

 Hvad gør en mand sexet?

Jeg synes, at det gør en mand sexet at være gentle. En mand som har manerer overfor en kvinde. Det gør især en mand sexet, hvis han har mål og ambitioner. Jeg kan godt lide når mænd holder fast i, hvad de står for.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Mænd er forskellige, så jeg ved faktisk ikke, hvad det vigtigste er. Det må nok være det, ligesom vi kvinder ikke er ens, er mænd det heller ikke.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Nu kan jeg godt lide at være lidt privat - Mht. mine sexoplevelser, og jeg synes egentligt også det fungerer bedst sådan. Det skal jo fortsat være spændende - man afslører jo heller hvad der sker i en film til folk som ikke har set den endnu.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er meget stolt af min stædighed og vilje. Det har været en kamp for mig at opnå mere selvsikkerhed og elske min krop, som jeg gør idag pga. en masse i fortiden. Men jeg har altid stræbet efter at gøre mig selv til en bedre person. Og det synes jeg er en vigtig egenskab, jeg er stolt af. Og min brune kulør selvfølgelig, især om vinteren!

Hvornår er en mand sjovest?

Jeg har jo en rigtig bred humor, men jeg tænker, at mænd er sjovest, når de har noget selvironi og sarkasme.

ANNONCE

Hvad er du god til?

Jeg er god til mange ting. Du kan kalde mig en superwoman. Jeg kan stort set det hele, men jeg er nok bedst som tatovør og til at lave mad i køkkenet. Udover det er jeg meget imødekommende og god til at lytte og snakke med alle typer mennesker - Så man altid har følelsen af at være tilpas i mit selskab.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Lørdag aften finder man mig enten hjemme til en god film med lækker mad og afslapningstøjet på efter en lang arbejdsuge på 6 dage. Eller også er jeg på besøg hos veninderne, og der kan komme et glas hvidvin eller rosé på bordet engang imellem med lidt blandet musik.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..

.. været til piger.

Fortæl om din vådeste bytur

 Min vådeste bytur var en tur i byen i København, hvor jeg endte på en stripklub med nye mennesker jeg lige havde mødt - Rettere sagt var jeg faktisk inviteret på date - Det tog en drejning. Første og eneste gang jeg har været på stripklub, men det skulle jo prøves, og det var en fed aften. Hvad der skete efter byen, lader vi forblive et spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce