Magasinet M!

Sikkerhedsvagter afslører det mærkeligste de nogensinde har set på overvågningen

Klamt, sjovt og "yderst intimt". Det er nok de ord, der bedst kan beskrive de underligste oplevelser, disse sikkerhedsvagter har haft med at overvåge andre.

De kan godt være, at vi her på redaktionen får lov til at se på sjove, skæve og frække ting i arbejdstiden. Men det kommer ikke i nærheden af det, som folk, der arbejder som sikkerhedsvagter, af og til oplever. Reddit spurgte deres brugere om de underligste ting, de har set på et overvågningskamera. Og det kom der nogle yderst underholdende historier ud af, hvor flere af dem er langt under bæltestedet.


Muh-ligvis en ganske almindelig dag på jobbet

"Jeg arbejder om natten, og selvom vi har overvågningskameraer, består vores job ikke i at stirre ind i en skærm. Der er rent faktisk en mand i det mine-firma, jeg arbejder i, ansat til præcist det. Vi er der for at sikre, at chauffører stempler ind og ud og for at holde øje med de områder, som kameraerne ikke kan nå ud til. Anyway, den her fyr, der plejer at sidde og kukkelure ind i skærmen, meldte sig syg, så min chef bad mig om at tjekke kameraerne hver anden time.

På et tidspunkt ser jeg en flok minearbejdere stå i en stor rundkreds ved mineskakten. "Wtf?" Jeg fortsatte med at kigge på skærmen. De stod alle bare og så på skakten, mens de ventede på, at "elevatoren" skulle komme tilbage. Da den endelig nåede op til dem, stod der pludselig en ko i skakten. De åbnede porten, og i stedet for at lade koen gå gik de alle ind i elevatoren og tog med koen ned under jorden. Her var det så, at jeg kaldte en af styrmændene i minen over radioen og spurgte, hvorfor der var en ko i skakten.

Det viste sig, at en af minearbejderne havde fundet den og taget den med ned under jorden som en prank, hvorefter den forsvandt i en uge, og nu ikke ville gå væk. Alt sammen endte med, at jeg blev nødt til at ringe efter Dyrenes Værn, som endte med at lokke koen ud. Men jeg glemmer aldrig at have set alle de mænd på skærmen stille sig ind i elevatoren på yderst nonchalant vis sammen med koen og tage ned under jorden, som om det var det mest normale i verden."

ANNONCE
Istock - Sikkerhedsvagter afslører det mærkeligste de nogensinde har set på overvågningen Istock
Istock - Sikkerhedsvagter afslører det mærkeligste de nogensinde har set på overvågningen Istock

Når husdyret løber hjemmefra
"Da jeg arbejdede i et stormagasin, så jeg en rødlos løbe gennem døren og direkte imod Target (stor elektronikforretning, red.). Flere sekunder senere, så jeg en mor, far og to børn løbe i præcis samme retning. Få minutter efter kom familien tilbage, hvor faren bar på rødlossen. Det var temmelig underligt."


3x bryst-ups
 
"Jeg så tre casino-tjenerinder gå ind i et lager bag baren, hvor de tog deres toppe af og sammenlignede bryststørrelser og mærkede på hinanden. Der var åbenbart en af dem, som lige havde fået implantater, og de sammenlignede dem med den ægte vare. De fortsatte i mere end fem minutter, hvorefter de igen tog deres toppe på og vendte tilbage til arbejdet, som om intet var hændt."


Hvor dum kan man være?

"Jeg så engang en fyr forsøge åbne døren ved at skubbe til en træk-dør. Herefter hamrede han hovedet imod glasset og skyndte sig at kigge sig omkring for at sikre sig, at ingen havde set det. Men jeg så dig, og jeg grinte ad dig."

Han må have haft en rød mavse
"Da jeg arbejdede på et hotel, havde vi en gruppe gymnasieelever til at bo hos os. De spurgte os, om vi havde overvågningsoptagelser af området omkring poolen imellem kl 3 og 5 om morgenen. De var alle helt oppe at køre, så vi fandt optagelserne frem. De havde puttet noget i låsen på døren ud til poolen, så de kunne komme derind, efter den var lukket. Vi var ligeglade, for de stod jo lige ved siden af os, men omkring kl 3 kunne man se dem snige sig derind, og 30 minutter senere startede de en meget beruset maveplasker-konkurrence. De ville så have, at vi skulle fortælle dem, hvem der vandt. En af dem lavede fem perfekte maveplaskere i streg. Og jeg taler virkelig om en fyr UDEN FRYGT, som bare lavede maveplaskere til topkarakter. Vi fortalte ham, at han havde vundet, og han fyrede hænderne op i luften i sin sejrsrus, fik pludselig et underligtansigtsudtryk og skyndte sig ud af lokalet for at kaste op. Jeg har stadig ikke set en mere perfekt maveplasker, end den han lavede."

Hver sin fetish
"Jeg så to personer mødes på en parkeringsplads. De parkerede begge deres biler, hvorefter fyren sprang ud af sin bil og ind i den anden, som var en kvindes. Det sker ofte. Der er næsten altid tale om en affære. Nå, men det, der så skete, var noget af det mest bizarre - og intime - jeg nogensinde har set. Hun var en rimelig stor pige, og da hun knappede sine bukser op og løftede sin trøje, kunne jeg regne ud, hvor det bar henad, men han gik aldrig længere ned end til navlen. Han rystede og tjattede til den. Det underligste var dog, at det ikke så ud som om, at han overhovedet syntes, det var frækt. Hans ansigtsudtryk skiftede mellem at være kedsom og forfærdet. Jeg forestiller mig, at mit ansigt gjorde det samme. En halv time senere besvarede han et telefonopkald og skyndte sig væk. Hun knappede sine bukser op og kørte derfra. Jeg så demaldrig igen."


Når det er sidst på måneden
 
"Jeg arbejder i et kunstgalleri. En sommer havde de en udendørs installation, der hed "Gumhead". Det forestillede et stort hoved, som tilhørte kunstneren. Folk var selvfølgelig klar på at klistre deres brugte tyggegummi fast derpå, og da udstillingen skulle til at lukke, var det fuldstændigt dækket i tygget tyggegummi, ligesom der var fuglelort over det hele. En nat sad jeg i overvågningsrummet, da jeg opdagede en fyr gå rundt omkring installationen. Jeg zoomede ind på ham og fandt ud af, at han pillede tyggegummierne af for derefter at proppe dem ind i sin mund. Jeg glemmer det aldrig."


Not gay, bro!
 
"Tidligere arbejdede jeg som sikkerhedsvagt i Kuwait. Lad os bare sige, at de kuwaitiske vagter ikke vidste, at de blev overvåget. En af vagterne havde en aften fødderne oppe i vinduet i sit lille "vagt-skur", så jeg sendte en supervisor over til ham for at vække ham. Det viste sig, at vagten, der skulle overtage "den sovende" vagts vagtskifte var dukket op tidligere end planlagt og var i gang med at give ham et blowjob. Superviseren gik ind i skuret midt under akten, men bare rolig - vagterne insisterede på, at de ikke var homoseksuelle. Jeg elsker Mellemøsten."


Hvad sker der, kvinder?
 
"Størstedelen af tiden er det kedeligt. Men to episoder skiller sig alligevel ud fra mængden i den tid, jeg har gennemgået optagelser fra pub'en, jeg arbejdede på. Mere klamt end underligt.

1: Jeg så en kvinde i en kort kjole vælte sin røv ud over kanten på den bænk, hun sad på, fjerne sit undertøj og skide på gulvet. Alt imens hun sippede til sin drink og talte med sine veninder. Hun blev der i ca. 20 minutter, før hun tog videre.

2: En anden kvinde gav en mandlig stamgæst et blowjob i det bagerste hjørne af pub'en. Pludselig stoppede hun, brækkede sig, tørrede sin mund og fortsatte akten.

Læs flere underlige historier her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce