Magasinet M!

Slowmotion på stranden: Baywatch vender tilbage - her kan du se den nye trailer

Verdens smukkeste kvinder og mænd indtager endnu en gang strandene i Los Angeles i stramt badetøj og løb i slowmotion.

Et nyt team af livreddere

Det er de færreste af os, der har glemt David "The Hoff" Hasselhoffs behårede overkrop og Pamela Andersons lille badedragt. Ahh, ja, de gode gamle 90'er-tider bød på en helt særlig form for fjernsyn, vi kun kan drømme os tilbage til.

Nu er der heldigvis en producer et sted i Hollywood, der har gjort noget helt rigtigt og sørget for, at man sagde ja til en film baseret på den populære tv-serie. Denne gang bliver det dog med et nyt team af livreddere bestående af en noget mere veltrænet udgave af Zac Efron (der er sket en del siden High School Musical-dagene) samt tidligere wrestler Dwayne "The Rock" Johnson, som skal spille henholdsvis Matt Brody og Mitch Buchanan.

ANNONCE
Slowmotion på stranden: Baywatch vender tilbage - her kan du se den nye trailer

Miss World hopper i badetøjet

Pamela Anderson vender desværre ikke tilbage som C.J. Parker, men det gør til gengæld den blonde skønhed Kelly Rohrbach, der, sammen med bl.a. Alexandra Daddario, tidligere Miss World Priyanka Chopra og Victoria's Secret modellen Izabel Goulart, hopper i de ikoniske røde badedragter for at redde svømmegæsterne fra druknedøden.

Filmens instruktør er den amerikanske Seth Gordon, der bl.a. har givet os komediefilmene Horrible Bosses og Identity Thief. Traileren landede i sidste uge på nettet, så vi kan få en lille forsmag på komediefilmen, der forventes at få premiere i foråret 2017.

Leveret af KULTBOX.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt