Magasinet M!

Sofie er Ugens Instababe: En mand er sexet, når han er en MAND og ikke en dreng

Ugens Instababe løfter humøret på en regnvejrsdag!

Onsdagens Instababe er landet på dit feed med en håndfuld skarpe billeder - sig pænt hej til Sofie!

Navn: Sofie Mouritsen

Alder: 20 år

Beskæftigelse: Jeg er selvstændig, jeg træner heste.

Civilstatus: Jeg er single

Bopæl: Jeg bor i Ringsted på en gård

Særlige kendetegn: Jeg er ikke særlig høj, men med masser af energi

Instagram: Sofie.m.k

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det føles lidt underligt - jeg føler mig ikke rigtig som en babe. Føler ikke at mit udseende på den måde er god nok. Så er meget glad! Tak!

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har været i mange medier og fortælle om ensomhed. Jeg har været meget ensom. Derudover så har jeg også kroniske smerter, det er der ikke mange der tror, når man ser på mig - eller lærer mig at kende.

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Skal helt klart til Portugal! Der skal jeg ud og arbejde - jeg er typen, der godt kan lide at lave noget på mine ferier. Men hvis jeg skulle afsted og bare slappe af, så Thailand! Elsker det land.

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er, når der er ro om mig. Når jeg ved, at mit arbejde er gjort, der er pænt og rent, så nyder jeg mit eget selskab - og alt bare køre der udad! Elsker det! Når der er styr på mine ting, så er jeg glad! Det værste jeg ved er, når mennesker ikke opfører sig pænt og ikke har nogle manerer! Eller hvis mine tætte ikke har det godt...

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Orphan Black!! Se den! Jeg er typen, når jeg skal se film/serier - så skal der ske noget! Og denne serie får mine ønsker opfyldt! Der er gang i den hele tiden, og man bliver totalt opslugt af den. Har nok set den 4 gange - ups..

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Den perfekte date er, hvor man laver noget! Hvor man kommer ud og ser en anden side af sin date. Jeg føler tit det bliver for fint, og det er jeg ikke god til. Så ud og opleve noget eller en form for sport! Da det er en stor del af mig!

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Jeg får ca 50 beskedanmodninger om dagen, så jeg får rigtig mange sære kommentarer! Men det er nok, om jeg havde et barn. Kommentaren kom fra, at jeg i min bio har min fødselsdagsdato. Han troede dog at det var mit barns fødselsdag.

Hvad gør en mand sexet?

Hvis han er en MAND! Og ikke en dreng! Han skal være charmerende - hvordan det ser ud det ved jeg ikke! Jeg har ikke en speciel type, hvis manden er sød og gør mig glad - så blivr han bare sexet! Et sødt smil og en rigtig charmør!

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Man kan altså ikke forvente særlig meget af dem, og holder fast ved det, indtil det modsatte er bevist. Men mænd er også bare skønne, fordi de siger deres mening - der er ikke så meget fnidder! Og det er jeg fan af!

Hvad er du allermest stolt af?

Alt det jeg har opnået! Startede egen virksomhed som 19-årig med kroniske smerter. Var i tv og andre medier og snakke om ensomhed med en personlig baggrund, som ingen ville opleve. Men jeg er stadig mega bad-ass og hviler i mig selv. Det er jeg ret stolt over.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han er sig selv! Og bare siger alt muligt lort - jeg elsker at se på en fyr, der bare selv syntes, han er herre grineren. Det smitter meget af! Jeg har en plat humor, og jeg syntes selv, jeg er mega sjov! Så der skal ikke meget til for at få mig til at grine.

ANNONCE

Hvad er du god til?

Jeg er overbevist om, at jeg er god til alt. Og hvis jeg ikke er god til det, så bliver jeg god til det!

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

I min seng! Jeg elsker at slappe af, der skal ikke altid ske så meget - bare jeg kan være sammen med dem, jeg holder af.

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

.. taget med en fyr hjem.

Fortæl om din vådeste bytur

Uha, bare jeg kunne komme med sådan en! Men jeg er en god pige, så sådan noget gør jeg ikke - haha. På det punkt har jeg altid holdt mig tilbage. Der skal meget til, før man får et stykke af mig ;)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce