Magasinet M!

Sommer i bio-mørket

Er sommer-solen ikke lige din stil? Vi giver dig ti gode alternativer i mørket

Sommer i bio-mørket

Star Trek


Er du ikke typen, der gider tilbringe sommeren ude i det skarpe, onde sollys, så er der jo altid mulighed for at tilbringe noget af din sommer i en afkølet biograf med en solid skude popcorn og en kølig cola mellem dine lårbasser, ikke sandt? Her er ti gode forslag til din sommer-biftur 

Star Trek

Premiere: 8. maj 
Sci-fi Action

Selvom M!s læsere er mere til Star Wars end Star Trek, så skal man ikke undervurdere den nye Star Trek-film som en af sommeren store hit-film. Filmen er instrueret af J.J. Abrams, der står bag bl.a. tv-serierne Lost og Alias og bag den kreative monster-film Cloverfield. Den nye Star Trek-film er med helt nye skuespillere i rollerne som bl.a. Spock og Kirk, så hvis man ikke allerede har forelsket sig i Star Trek-universet, så er der god mulighed for at starte her.Engle og Dæmoner

Engle og Dæmoner
Premiere: 13. Maj
Thriller

Tom Hanks er tilbage i opfølgeren til Da Vinci-mysteriet. Hanks spiller igen Harvard-forskeren Robert Langdon, der sammen med en ny partner, skal udforske et klassisk mysterium - denne gang omkring Illuminati-ordenen. Og nå ja, så skal han også lige redde Vatikanet og en solid bid af Rom fra en antistof-bombe.

Terminator Salvation

Terminator: Salvation
Premiere:
4. Juni
Sci-fi Action

Transformerne er ikke de eneste dræberrobotter, du kan regne med at møde i sommerens biografmørke: Som du sikkert er klar over, så vender terminator-robotterne også tilbage, nemlig i Terminator: Salvation. Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight) indtager rollen som mennesket sidste og bedste håb imod SkyNet og Terminator-robotterne: Oprørslederen John Connor. Vi håber, at Christian Bale kan være med til at give Terminator-universet en seriøs støvle i bagdelen i stil med, hvad han gjorde ved Batman-filmen.

 

The Haunting in Connecticut

The Haunting in Connecticut
Premiere:
12. Juni
Horror

Et af sommerens potentielt største kuldegys er horror-filmen The Haunting in Connecticut, der er baseret på en "sand" historie om genfærd og besættelse. En dreng oplever sin helt egen udgave af "Den Sjette Sans", da han og hans familie ser visioner fra fortiden og bliver hjemsøgt af spøgelser.

Drag Me To Hell

Drag Me To Hell 
Premiere: 19. juni
Horror

Du kender uden tvivl instruktøren Sam Raimi, der har stået bag de tre Spider-Man-film, men var du klar over, at han faktisk startede sin karriere med at lave horror-film? Ellers vil vi helt sikkert anbefale at du checker Evil Dead-trilogien ud - den mest crazy kombination af horror og komedie, der er derude. Raimi vender tilbage til sit horror-udgangspunkt her til sommer med filmen "Drag Me to Hell", hvor en ung bankassistent spillet af Alison Lohman, nægter den helt forkerte gamle kvinde et banklån. Den gamle kvinde er nemlig en heks og kaster en forbandelse, der inden længe vil sende den unge bankassistent på en engangs-tur til helvede. Uhh, det er uhyggeligt.

Transformers 2

Transformers 2 - De Faldnes Hævn
Premiere:
26. Juni
Sci-fi Action

Det første slag om Jorden er vundet. Megatron, lederen af de onde Decepticons er besejret, og alt ånder fred og idyl for autobotterne. Men det gør det desværre/heldigvis ikke særligt længe. Megatrons andenkommanderende, Starscream, har nemlig sine egne lumske planer. Planer, der involverer kæmperobotter i hidtil uhørt størrelse og en fladmast Optimus Prime. Vi forventer os afsindige special effects.

?Og Megan Fox!

The HangoverThe Hangover

Premiere: 24. Juli
Komedie

Kender du det der med, at du vågner op efter en druktur og ikke kan huske noget som helst af, hvad der er foregået aftenen i forvejen? Mmm, det tænkte vi nok. Du vil helt sikkert kunne leve dig ind i de tre uheldige hovedpersoners dilemma i The Hangover. De er landet i Las Vegas for at fejre deres vens polterabend, men efter en druktur, der går over i historien, mister de ham et eller andet sted i Vegas. Med hovedet fuld af årets største tømmermænd må de nu sætte jagten i gang efter deres ven.  

Year One

Year One 
Premiere: 31. juli
Komedie

I slutningen af juli vender Jack Black og Michael Cera tilbage i filmen Year One. De to gutter spiller et par forvirrede hulemænd, der oplever historiens første road trip og når at løbe ind i alt fra Kain og Abel til romerske legionærer. Ser meget lovende ud - og Black + Cera kan gå hen at være en fremragende kombination.District 9

District 9 
Premiere:
21. august
Sci-fi

I øjeblikket er der kun en teaser trailer ude for filmen "District 9" til gengæld ser den ganske spændende ud. Vi vil ikke spolere for meget, se hellere teaser-traileren.


Inglourious BasterdsInglourious Basterds

Premiere: 28. august
Krigsfilm/Drama

En af sommerens helt store drengerøvseventyr er uden tvivl krigsfilmen Inglourious Basterds, hvor Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill) vender tilbage i storform med ingen ringere i Brad Pitt i en af hovedrollerne. Tidspunktet er Anden Verdenskrig og et team af jødisk-amerikanske soldater har fået nok af Nazisternes overgreb. Der er kun en vej tilbage - bekæmp ild med ild - jagte, slagte og skalpere nazisterne, så de tysken kan lære frygten at kende. Vi venter spændt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt