Magasinet M!

Statistik fortæller: Flere folk dør nu af selfie-relaterede ulykker end hajangreb

Hvad sker der med verden?

Hvis du også ryster på hovedet, efter at have læst overskriften, så kan jeg fortælle dig, at det ikke bliver meget bedre i løbet af artiklen.

Resultatet af en undersøgelse, som har kigget på perioden oktober 2011 til november 2017 kan bekræfte, at der har været minimum 259 selfie-realterede dødsfald i 137 separate hændelser på verdensplan.

Yes, 259 mennesker har mistet på grund af selfies over 6 år. 

Det værste af det hele? Kun 3 selfie-relaterede dødsfald blev registeret i 2011, mens der i 2016 var sket et forøgelse til 98 dødsfald det år. Det bliver værre og værre. 

Og når man tænker på, at der kun er 5 mennesker dræbt af eksempelvis hajangreb i 2017, så er det sgu en forfærdelig statistik. 

Mændene har den største majoritet i dødsfaldene, i en alder af gennemsnitligt 23 år. 

"Selfie-relaterede dødsfald er blevet en mere dominerende problem, og vi har lavet denne undersøgelse for at sætte spot på den horrible udvikling.", fortæller en talsmand fra undersøgelsen.

De fleste dødsfald skete i forbindelse med vand, transport eller fald fra højder.

"De mest almindelige drukneulykker skete i forbindelse med folk, der blevet skyllet væk af bølger, folk som er faldet overbord eller folk, som har optaget svømmeture i farvand, hvor de har ignoreret faresignalerne.", lyder det fra undersøgelsen.

Utroligt.

ANNONCE
Statistik fortæller: Flere folk dør nu af selfie-relaterede ulykker end hajangreb
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt