Magasinet M!

Sygeplejerske opfordrer kvinder til at stoppe med at støvsuge deres underliv i menstruationsperioder

Ja, du læste rigtigt..

Vi oplever mange mærkelige, og direkte farlige, trends på sociale medier rundt om i verden, men det her må gå i historiebøgerne som det mest absurde, vi har hørt om.

Mange kvinder oplever smerte i forbindelse med deres menstruation, men mange dulmer smerterne med et par panodiler. Andre tyr til andre metoder, nemlig støvsugeren. Et begreb som er blevet kendt som ME, menstrual extraction

Af alle måder du kan dulme menstruationssmerterne på, er det værste du kan gøre nok, at støvsuge dit underliv for at stoppe menstruationen før tid. Men, det er der altså nogle kvinder der gør. Bogstaveligt talt, så støvsuger de blodet ud, for at stoppe blødningen før tid. Nu sidder du sikkert og tænker: "Det ved folk vel godt er farligt og en helt forfærdelig dårlig idé?", men nej, det ved folk ikke. Der er tilsyneladende nogle kvinder, der synes det er en god idé. 

Det har fået en amerikansk sygeplejerske til at lave et Tweet, hvor hun fortæller, hvor farligt det er at støvsuge dit underliv (!!!), efter at to kvinder angiveligt skulle være indlagt på hospitalet. For det er ikke kun blod støvsugeren kan ende med at suge ud. Sygeplejersken skriver på Twitter:

ANNONCE

"Damer... Vær sød at stoppe med at bruge støvsugeren til at slutte jeres menstruation tidligere end forventet. I ender med at suge meget mere ud end blot blod. Der har været to tilfælde af det i denne uge, hvor begge kvinder er endt med indlæggelse. Bare STOP!" 

Hendes Tweet er gået viralt, hvor kvinder verden over er direkte forarget over, at nogle overhovedet kan overveje det. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt