Magasinet M!

Total toptunet gangsta-stil!

Saints Row 2 er så fedt, at det næsten er kriminelt

Total toptunet gangsta-stil!

Lad det være sagt med det samme... man kan ikke anmelde Saints Row 2 uden at sammenligne det med et af dette års bedste spil: GTA IV. Saints Row 2 er et stort, åbent actionspil, der foregår i en nutidig storby, hvor bander kæmper om magten akkurat som i GTA IV. Men hvor GTA IV gerne vil fortælle en dyb, vedkommende, mørk og moden historie, så er tonen i Saints Row 2 langt mere let, humoristisk og med et solidt glimt i øjet. Dog mindst ligeså voldelig. GTA IV er the Godfather til Saints Row's Reservoir Dogs.

Efter at du har ligget i koma i fem år er byen Stilwater ikke længere i hænderne på banden 3rd Street Saints, som du ellers kæmpede så hårdt for skulle vinde den kriminelle overmagt i byen i det første Saints Row. Det har betydet, at nye bander har bevæget sig ind og har overtaget magten over byen. Heldigvis vågner du af din koma og er efter en større plastisk operation (der tillader, at du kan bygge LIGE præcis den person, du gerne vil - mulighederne er i praksis ubegrænsede og vildt imponerende) er det tid til at rydde op i de andre bander, score kassen og opnå respekt med alt fra lejemord over pimpin' til forsikringssvindel. Når det gælder Stilwater dollars er der ingen grænser for grådighed og kreativitet og det betyder, at du har timevis af underholdning foran dig.
Saints Row tillader en virkelig stor frihed med hvordan du griber spillet an og der er i praksis i hundredevis af (kriminelle) ting, du kan bruge tiden på, mens du slagter dig igennem civilister, uheldige strissere og samuraisværd-bevæbnede kriminelle. Nogle af disse muligheder fungerer fremragende andre mere gennemsnitligt - men generelt er det underholdende hele vejen.

Spillet indeholder også en meget fri coop-mode, som gør at du kan spille spillet sammen med en ven - men I kan faktisk spille spillet meget separat hvis I vil, fordi der ikke er bundet sammen af hinandens handlinger. Det gør spillet nogle ekstra grader sjovt. Endelig er der en ganske habil multiplayer-del, der dog ikke bliver Saints Rows stærkeste kort - og uden tvivl ikke kan konkurrere med den tilsvarende i Grand Theft Auto IV.

Der er dog ingen tvivl om, at hvis du investerer dine hårdt tjente pimp-penge på Saints Row 2, så det får du et spil, der både er sjovt, over-the-top og cool. Total top-gangsta stil.                          

Køb det, hvis du:
Du gerne vil være ungdomskriminel, men er for doven til at hænge på gaderne
Platform:
PS3, X360, PC
Pris: 549,-
Rating: 5/5
På gaden: Nu

ANNONCE
Del

Seneste nyt