Magasinet M!

Trailer: Barbarian

Oplev manden der spiller klovnen i IT, i ny gyser fra folkene bag The Ring og The Grudge

Det er efterhånden Halloween, hvilket betyder at horror-fans verden over, sidder og klapper i hænderne: For os er Halloween bedre end jul. 

Det er sådan med gyser-film, at de sjældent scorer de helt høje roser blandt anmeldere og den brede brugerskare - og derfor er barren markant lavere, når man overhovedet begynder at overveje en horror-film eller thriller baseret på generelle brugeranmeldelser. 

Filmen 'Barbarian' er allerede ude i USA - og med en IMDB-score på 7,6/10 er det ikke en helt forfærdelig flick, at se frem til. 

ANNONCE
Barbarian - 20th Century Fox - Trailer: Barbarian Barbarian - 20th Century Fox

Barbarian er en horror-thriller, skabt af producerne bag de amerikanske versioner af The Grudge og The Ring - og det er to heftige 00'er klassikere - også selvom purister vil mene, at de originale versioner er bedre - det skal der selvfølgelig være plads til. 

Men altså i filmen her ser vi en ung kvinde (Georgina Campbell) ringe på døren til et hus, som hun umiddelbart har lejet - udfordringen er, at en ung mand (Bill Skarsgård) åbner - og fortæller hende, at huset er dobbelt-booket: Men hun får lov til at overnatte. Problemet: Der er værre ting på færde i huset, end de to lejere. 

Barbarian får dansk premiere på Disney+ den 26. oktober 2022 - lige i tid til Halloween. 

ANNONCE
Barbarian - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce