Magasinet M!

Trailer: John Cena er Peacemaker i Suicide Squad-spinoff-serien

Peacemaker vil skabe fred gennem våbenhåndtering!

I weekenden fejrede heltehuset DC deres fans med en række af spændende nyheder fra legendariske helte som Superman og Batman - og nogle af de knapt så legendariske, men ikke mindre underholdende superhelte - som eksempelvis Peacemaker! 

Den lettere misforståede helt blev spillet af John Cena i sommerens positivt overraskende The Suicide Squad - og det faldt da også hurtigt på plads, at Cena og heltekarakteren skulle have sin helt egen superhelte serie på HBO, der efterhånden er ved at samle hele DC's univers af superhelte i deres egen streamingtjeneste. 

DC Fandome blev brugt til at bringe en helt ny og tre minutter lang teasertrailer til Peacemaker-serien, og det står nu endnu mere tydeligt, at der virkelig forsøges at gøre noget specielt med John Cenas heltefigur. 

Peacemaker ser ud til at kombinere slapstick-comedy, overdreven vold og flere politiske undertoner, til at blive HBO's pendant til noget som eksempelvis superhelteserien The Boys gør enormt godt, på streamingkonkurrenten Prime Video. 

Om Peacemaker er et forsøg på at lave en "The Boys" på HBO Max, finder vi ud af i januar 2022, hvor den nye DC-serie får premiere. 

ANNONCE
Peacemaker - DC Fandome trailer
Del

Seneste nyt

ANNONCE