Magasinet M!

Tyson vs. Jones opvisningskampen bliver ikke pay-per-view!

Viaplay inkluderer kampen i Sport-pakken

Mike Tyson har haft pænt travlt i øvelokalet, en præstation der overrasker en smule, fra den legendariske bokser. 

Alt det hårde arbejde kulminerer lørdag den 28. november i en opvisningskamp.

Mike Tyson og Roy Jones Jr. er henholdsvis 54 og 51 år, men at dømme ud fra video og billeder fra træningslokalerne, bærer de stadig rundt på en fysik, som de fleste af deres yngre efterfølgere i ringen ville være stolte af. 

Kampen bokses lørdag denne 28. november i Los Angeles og er sat til otte omgange, men med 91 knockoutsejre mellem Tyson og Jones Jr. tilsammen, er det tvivlsomt, om der bliver brug for alle otte. Kampen kan ses eksklusivt på Viaplay og er tilgængelig for alle med Viaplay Sport-pakken.

ANNONCE
Tyson vs Jones

”En af vores ypperste missioner i NENT Group er at bringe den bedste sportsunderholdning til danskerne. Og når en af sportshistoriens absolut største stjerner gør comeback, er det oplagt, at vi sikrer kampen til vores kunder på Viaplay. Mike Tyson giver os med sit comeback et flashback til 80’erne og 90’ernes mest ikoniske sportsøjeblikke, og der er garanti for underholdning og action, når han igen går ind i bokseringen i sine korte shorts og gør klar til et veritabelt overfald på sin modstander. Og Tyson ligner altså stadig 'The Baddest Man On The Planet', siger NENT Groups sportschef Kim Mikkelsen.

Det er meget få navne i sportshistorien, som er lige så mytiske og kontroversielle som Mike Tyson. Hvis ikke man husker, hvordan han knockoutede modstandere på samlebånd i 80’erne, 90’erne og 00’erne, så husker man i hvert fald helt tydeligt, da han bed et halvt øre af Evander Holyfield i deres ikoniske VM-duel. Tyson levede i sandhed op til sit kælenavn ’The Baddest Man On The Planet’ – og nu gør bokselegenden comeback.  

Og der er lagt op til et brag af et comeback. Tysons modstander ’Junior’ betragtes af mange boksekyndige som en af de bedste nogensinde på tværs af alle vægtklasser. Som aktiv vandt han VM-bælter i hele fire forskellige vægtklasser, da han startede ud i mellemvægt og med årene arbejdede sig helt op i sværvægt. Med sin blændende teknik, hurtighed og risikobetonede stil, var Roy Jones Jr. en af de mest seværdige fightere i sin æra. Han trak sig først tilbage som 49-årig i 2018, men er nu klar til at trække i handskerne igen til mødet med ’Iron’ Mike. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce