Magasinet M!

Værsgo': Forsidejagt-vinderen i det nye M!

Vi har skruet et rigtig lækkert blad sammen til dig.

 

HITLER A-Z

Manden, der startede Anden Verdenskrig, behøver næppe nogen nærmere præsentation. Men her er alligevel 26 facts, du måske ikke kendte om Adolf Hitler.

 

 

VIRKELIG MÆRKELIGE FOBIER

Vi har alle sammen hørt om angst for edderkopper, slanger og højder. Men vidste du, at der også findes folk, der er bange for knæ, farver og spisepinde?

ANNONCE
mmm.dk - Værsgo': Forsidejagt-vinderen i det nye M! mmm.dk

M!S STORE SEXUNDERSØGELSE 2011

Lad os sige det, som det er: Vores årlige sexundersøgelse er helt genial. I får lov at prale med jeres bedrifter, og vi får lov at smide det hele i bladet, så I kan læse om det og grine af de andre læsere. Systemet virker! Se selv.

 

 

30 DAGE UDEN FACEBOOK, MAIL OG MOBIL

Kan man droppe Facebook, mobil og mail i en måned uden at blive en social taber? M!s kamikaze-journalist Pøllehornet gik offline for at finde ud af det.

MONIKA PIETRASINSKA - ØSTBLOK NAM NAM

Når den 23-årige polske model Monika Pietrasinska smider tøjet, glemmer vi alt om de uduelige håndværkere, der er hendes landsmænd. Det her er nemlig ægte håndværk, der holder.

 

 

 

 

ANNONCE
mmm.dk - Værsgo': Forsidejagt-vinderen i det nye M! mmm.dk

18-årige Katrine Lilballe fra Brøndby løb fortjent med sejren i dette års Forsidejagt. Såeh... skal vi kigge nærmere på varerne?

 

 

8 SKUESPILLERE, DER ER SEJERE I VIRKELIGHEDEN!

Enhver skuespiller kan finde ud af at lege hård negl på film - men det er de færreste, der er endnu mere badass i virkeligheden. Disse otte mænd er undtagelser.

ANNONCE
mmm.dk - Værsgo': Forsidejagt-vinderen i det nye M! mmm.dk

 

 

Del

Seneste nyt