Magasinet M!

Valentines day/dag - husk det nu

Valentines dag: hvis du også har glemt det så læs med her...Som enhver rigtig drengerøv har du haft mere fokus på dit nye Playstation spil end på hvilken dag på måneden vi har. Dit minus på din konto er vokset til ubegribelige summer, og pludselig læser du denne artikel; Du tænker: "FUCK er det Valentines day?"

ANNONCE
Foto: Adobe Stock - Valentines day/dag - husk det nu Foto: Adobe Stock

Oprindeligt blev valentins dag opfundet af spisesteder og blomsterforhandlere, postkortfabrikker og ballonklovne - desværre lykkedet det for dem at slå hårdt igennem med budskabet om kærlighed.

De mennesker er netop den 14. februar, skyld i at du bliver nødt til at gøre noget specielt for din udkårne, også selvom hun har sagt hun ikke tror på alt det der pjat og det er en amerikansk dille. Inderst inde banker nemlig et lille prinsessehjerte, som drømmer om prinsen på den hvide hest, chokolade, et sødt kort, en ballon og ikke mindst din opmærksomhed hele aftenen!

Hvad fanden gør du så nu?
Hvis du er ligesom os her på redaktionen har du absolut ikke arrangeret noget som helst. Det er derfor på tide du kigger på din bankkonto. Hvis den allerede er i minus, så drop at kigge. - Du skal have denne dag til at stå i overraskelsens tegn, det betyder et par timers forberedelse. Here we go, du kan nå det endnu!
 


ANNONCE
Paris er kærlighedens by! Foto: Adobe Stock - Valentines day/dag - husk det nu Paris er kærlighedens by! Foto: Adobe Stock

Valentines panik-idé nummer  1 - Den røvdyre pris. ca. kr. 25.000

- Brag ind på en hjemmeside der sælger flybilletter. Sammneligningssites som Supersaver eller direkte hos Norwegian, SAS, RyanAir eller lignende. Bestil to flybilletter til Paris.

- Book et værelse på f.eks Hotels.com eller Airbnb.

- Ring til din udkårnes arbejde og bed om fri resten af ugen fordi i skal flyve til Paris i aften.

- Tag en taxa ud til din kæreste, bed hende pakke noget pænt tøj og tage sit pas.

- Kør direkte i lufthavnen og nyd Paris' charme hele weekenden!

 


ANNONCE
Foto: kieferpix / Adobe Stock - Valentines day/dag - husk det nu Foto: kieferpix / Adobe Stock

Valentines panik-idé nummer 2 - Den overkommelige ca. kr. 1.500

- Find et bord på en restaurant der ikke er overbooket i dagens anledning.

- Tag bussen ud for at hente hende, men før du ringer på, sørger du for, at der holder en taxa. På den måde vil det se ud som om du har hentet hende i en taxa, selvom du kun havde råd til bussen den ene vej.

- Køb et kort, hvor der står I love you og udfyld det med disse ord "Af hele mit hjerte, mit sind og mit liv! Når du giver det til hende spørger du om hun vil være din Valentine!

- Køb en buket blomster, som du sørger for at få afleveret på restauranten, hvor I skal spise. De skal stå og vente på hendes plads når I kommer, så bestik tjeneren med gode drikkepenge, så skulle det kunne lade sig gøre!

- Køb en sød bamse der siger "i love you" eller en Ballon hvis du skal flotte dig! Denne skal også stå på hendes plads på restauranten. Cheesy.

- Fortæl hende at hun kan vælge lige hvad hun vil have på menukortet, fordi i dag er det hende der er i centrum.

- Tag en taxa hjem, busser holder ikke i det her tilfælde.
 


ANNONCE
Foto: Motortion / Adobe Stock - Valentines day/dag - husk det nu Foto: Motortion / Adobe Stock

Valentines panik-idé nummer 3 - Den billige . ca. kr. 500

- Ring og spørg om I ikke skal se noget film i aften hjemme hos dig. Lad være med at bruge vendingen Netflix & chill... Klik her hvis du skal have et overblik over hvad der streamer.

- Det vil nok være smart at rydde op og gå i bad.

- Lav en 3 retters menu eg. en lækker forret, røde bøffer med rigtige kartofler og bernaise-sovs og lækkert salat og husk for guds skyld en fræk lille dessert - eller gå efter din udkårnes livret. (We've got your back på Mandekogebogen)

- Køb en flaske billig champagne samt rød og hvidvin i det lokale supermarked.

- Køb et kort, hvor der står I love you og udfyld det med disse ord "Af hele mit hjerte, mit sind og mit liv! Når du giver det til hende spørger du om hun vil være din Valentine!

- Køb en sød bamse der siger "i love you" eller en billig buket blomster hvis du skal flotte dig!

- Anskaf dig levende lys.

- Til baggrundsmusik bruger du Spotifys Valentines playlist! Vigtigt.

- Vælg hendes yndlings kærlighedsfilm - gerne én I allerede har set.
 


Hvad end du vælger, så husk at holde døren, tage stolen ud, og fortælle hende at dagen er arrangeret for hende! - Når du går i seng efterfølgende husker du at bande indeni dig selv over spisesteder og blomsterforhandlere, postkortfabrikker og ballonklovne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce