Magasinet M!

Video: Fucked up eksperiment - så let samler du døddrukne damer op

En amerikansk gut ved navn Joey Salads viser dig, hvor nemt du kan få damer med dig fra en bytur. Og det er tilsyneladende ikke meget, du skal gøre for at få dem på krogen.

Video: Fucked up eksperiment - så let samler du døddrukne damer op

Hvordan er det nu lige man samler de dejlige damer op, når diskokuglen snurrer en sidste gang, og festen er ved at lukke? Tjah, der er nok ikke noget entydigt svar på det score-spørgsmål, desværre. 

Men en amerikansk scorekonge ved navn Joey Salads har fundet en formel, der viser, hvor nemt det rent faktisk kan være at invitere parketgulvstive kvinder med sig. Skræmmende nemt, endda. 

Som Salads viser i videoen herunder, er det måske en god idé at have en bil, for det kan være den, der fanger kvindfolkets opmærksomhed, når de kommer ud af diskoteket. Men samtidig lokker han med de helt rigtige replikker for at gøre damerne bløde som budding.

Se, hvad han gør lige her:

ANNONCE

Via sin egen YouTube-kanal, JoeySalads, laver han forskellige sociale eksperimenter - ofte med kvinder involveret - hvor pointen er at vise, hvor foruroligende let det kan være at manipulere med de dejlige damer. Døddrukne eller ej. 

På sin kanal demonstrerer Salads for eksempel, hvor nemt det er at få en kvinde til at gøre ting for penge, sælge sin kæreste for cool cash (hvis man da kan finde på den slags) eller at invadere et fremmed hjem. Alt sammen ved at sige de 'rigtige' ord.

Men lige så vigtigt er det også at nævne, at Salads netop advarer pigerne mod fyre, der kan have forkerte intentioner.

Så stram op, piger. Ellers er der måske nogen, der gør ting af forkerte årsager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce