Magasinet M!

Vil du lave den PERFEKTE mancave? Så bør en Batman Karaffel være øverst på indkøbslisten

Alle mænd fortjener en ægte mancave

Alle mænd fortjener en ægte mancave. Og i den perfekte mancave er der poolbord, dartskive… og selvfølgelig alkohol. Skal der være lidt mere stil på drengen? Så skal whiskeyen selvfølgelig serveres i en whiskey-skjuler, der ville gøre selv Batman grøn af misundelse


Hvis du lukker øjnene, og forestiller dig en vaskeægte mancave, kan du nok levende forestille dig det. Ser du store lædersofaer, et billardbord eller spillekonsoller for dit indre blik? Garanteret. En ting er sikkert. Du ser også en bar, der er fuldt udrustet - inklusiv den eneste mere mandede drik end øl: Whiskey. 

Men whiskey er ikke bare whiskey, der hældes op i to glas. De gyldne dråber skal nydes både med smagsløgene og øjnene. Med en Batman Karaffel slår du to fluer med ét smæk. Karaflen er nemlig form som Batmans hoved, og mon ikke det taler til de flestes indre drengedrømme. 

Når du stiller din Batman Karaffel på bordet, er vi sikre på, at gode røverhistorier og solide tømmermænd også er en garanti! Vi garanterer, at du bliver nattens superhelt.

ANNONCE
Opgradering til hjemmebaren

Batman Karaffel købes her (vejl. pris 199 kroner.)

Del

Seneste nyt