Magasinet M!

Vind: Conor McGregor-signerede MMA-handsker fra Monster Energy

Vildt samlerobjekt på højkant

Natten til den 8. april løber UFC223 af stablen. 

Den store kamp er vigtig, fordi letvægts-mesteren Tony Ferguson møder Khabib Nurmagomedov, i en legitim titelkamp. Denne kamp betyder også, at Conor McGregor mister sin titel, som han vandt i november 2016. Fordi Conor ikke har forsvaret titlen siden da, og i øvrigt tabte sin penge-boksekamp mod Floyd Mayweather i august sidste år, ser Dana White ingen anden udvej, end at give titlen videre. Læs mere om UFC 223 her

 

Vind Conor McGregor signerede MMA-handsker

Som optakt til denne kamp, har vi fået muligheden, for at afsætte en ret vanvittig præmie til en af vores læsere, i samarbejde med Monster Energy. Præmien er en af de her ting, man ikke rigtig kan købe for penge (Okay, måske mange penge): Et sæt MMA-handsker med Conor McGregors rigtige autograf. Det er pænt badass lir til herrestuen. Så kan du selv bestemme, om du stripper handskerne fra ham, som UFC gør med bæltet - eller om du ærefuldt tager imod dem, af respekt for hans kampånd.  

Ud over et sæt signerede handsker, har vi også 2 kasser Monster Energy på højkant.  

 
ANNONCE
Vind: Conor McGregor-signerede MMA-handsker fra Monster Energy

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen om dette samlerobjekt + to kasser original Monster Energy, skal du placere et rigtigt gæt på vinderen af UFC 223. 

Vi trækker lod blandt de rigtige svar, mandag den 9. april klokken 10.00, når UFC 223 er gennemført. Konkurrencen lukker ned for gæt den 6. april.

Vinderen kontaktes via e-mail den 9. april. Hvis ikke vi hører tilbage fra vedkommende i løbet af 5 hverdage, går præmien videre til næste på listen, osv. 

God kamp!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt