Magasinet M!

Virkelighedens Pinkertons sagsøger Rockstar over Red Dead 2

"Vi bliver udstillet som fjenden."

Det kan være uheldigt, hvis du hedder det samme som prominente karakterer i fiktion eller virkelighed.

Og nogle gange, så bliver virkelighed og fantasi blandet sammen. I Rockstars famøse Red Dead Redemption 2 er en af de helt store skurke overfor vores kære outlaw-bande - The Pinkertons.

De fandtes tilbage i 1800-tallet, hvor de var et agentur, der hjalp sheriffen med at fange kriminelle ind til at hjælpe på den moderne udvikling.

Og vi ved jo godt, at Arthur og co. i virkeligheden er de helt slemme skurke, så derfor tænker man ikke det mindste over, at Pinkertons (trods deres lovpligtige erhverv) udstilles som historiens skurke.

Men det vil virkelighedens Pinkertons ikke finde sig i!

Ifølge en rapport har Pinkterton Consulting & Investigations startede en kamp mod Rockstar Games, da de mener, at det er en uretfærdig portrættering af Pinkerton. I 1870’erne arbejdede Pinkterton Consulting & Investigations sammen med lovens lange arm for at fange kriminelle personer over hele landet.

Men i deres øjne bliver Pinkertons forkert fremstillet i spillet som de rigtige skurke.

Og det kan være ret uheldigt for Rockstars, hvis de ender med at tabe sagen - og i disse krænkelsestider kan man nok ikke vide sig sikker.

Det nuværende Pinkertons har ikke ‘accepteret’ at være en del af spillets historie, og mener derfor, at de er blevet trådt på.

De vil ikke nødvendigvis have ‘spillet af markedet’, men kræver en stor sum penge lyder det fra rapporten i The Blast.

Rockstar ytrer selv, at deres spil er historisk korrekt med historiske referencer flettet sammen med spillets fiktionshistorie.

Men der lægges vægt på FIKTION. Vi må se, hvad sagen bliver til!

ANNONCE
Virkelighedens Pinkertons sagsøger Rockstar over Red Dead 2
Del

Seneste nyt