Magasinet M!

Wedding Crashers-instruktør: Sådan ser planerne ud for toeren

Maah, the meatloaf!

Wedding Crashers fra 2005 var sammen med efterfølgende film såsom Knocked Up og 40-year Old Virgin med til at kickstarte en unik trend med bromance-film i komediegenren.

Og lige siden vi så Owen Wilson og Vince Vaughn crashe bryllupper for at score damer - så har vi ønsket en sequel!

Det er efterhånden ved at være sidste udkald, hvis det skal kunne lade sig gøre - men igen, Dum & Dummere 2 kom 20 (!) år efter den første film.

Men i følge instruktør på Wedding Crashers, David Dobkin, så har han en idé klar til Wedding Crashers 2, såfremt det bliver aktuelt:

Alle bliver ved med at spørge mig om en toer. Vi har ikke et færdigt manuskript klar. I mange, mange år er jeg blevet tilbudt at lave en efterfølger - og der har været nogle store muligheder på bordet. Men ingen af os ville bare træde vande med den samme film igen. Efter at have sagt nej i 10 år tænkte jeg:"Hmm, det kunne egentlig være interessant at se gutterne sidst i 40'erne, som pludselig er blevet single igen og nu skal 'lukkes' ud i den store verden igen". Hvilken underlig, besværlig og udfordrende historie, det ville være! Så så længe der er en ægte historie, så kan vi lave det til en film"

Make it happen, tak!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE