Magasinet M!

1 ud af 20 Lamborghini Centenario Coupe på verdensplan er kommet på auktion

Skal du være en del af klubben?

Chicago Motorcars tilbyder nu en unik mulighed for bilentusiaster – en 2017 Lamborghini Centenario, en af kun 20 Coupéer nogensinde produceret, er nu til salg. Denne ultrarare superbil har kørt mindre end 1500 kilometer, hvilket gør den til et næsten nyt eksemplar.

Lamborghini Centenario blev skabt for at fejre 100-årsdagen for virksomhedens grundlægger, Ferruccio Lamborghini. Denne limited-edition model fremhæver mærkets engagement i at skubbe grænserne for bilteknologi og design. Den specifikke Centenario, der tilbydes af Chicago Motorcars, har et gul eksteriør kombineret med et elegant sort interiør.

Under motorhjelmen huser Centenario en formidabel 770 hk V12-motor, der er i stand til at skyde bilen fra 0 til 100 på blot 2,8 sekunder. Med en topfart på over 349 km/t i øvrigt.

For samlere og fans er dette tilbud fra Chicago Motorcars en enestående chance for at eje et stykke bilhistorie. Selvom prisen kun er tilgængelig ved forespørgsel, antages det, at den sjældne coupé kunne indbringe op til 2.700.000 USD.

ANNONCE
Del

Seneste nyt