Magasinet M!

10 mænd, der bør springe ud af skabet...

Du troede, de var til piger. Det gjorde de også selv. Men vi ved SELVFØLGELIG bedre...

10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Haider fra Paradise Hotel
Paradise Hotel sæson 2008 er uden tvivl den bedste so far. Vi er ligeglade med om folk knalder (det passer ikke helt), drikker sig stive og skaber sig som idioter. Næ, vi har brug for typer som 'fænomenet' Haider. Samtlige af mandens udtalelser var så pinlige, at selv de famøse X-factor-audtions fremstod helt kedelige til sammenligning. Om han er bøsse vil vi lade være op til alle dem, som var så (u)heldige at se programmet.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Carlos fra Paradise Hotel
Alle der har set Paradise Hotel sidste sæson kan ikke være i tvivl. Manden er supergay! Hvis hans feminine opførsel og homofobi ikke kan overbevise dig, burde hans elskede netundertrøje gøre det. I stedet for at argumentere for, hvorfor 'Iceman' er gay, vil vi hellere bruge den sidste spalteplads på hans mest gyldne citater:

"Den person, jeg er, er primært et supermenneske."

'Iceman' om, hvordan han vil få sig en partner:

"Først og fremmest vil jeg bare snakke, og så vil jeg sno min slange om hende."

"Jeg ved faktisk ikke engang selv, om jeg spiller skuespil, jeg er helt vanvittig!"

"Jeg er virkelig ude at skide, der hvor man ikke kan skide mere!"

"Min krop er velsignet med de bedste genetiske evner."

"Tammie, fra første gang jeg så dig, vidste jeg bare, at der var et eller andet spøjst ved dig, og jeg er spøjs!"

Carlos' beskrivelse af sig selv:

"Carlos, han er en utilregnelig person, en superspontan fyr. Men bortset fra det også en livsfarlig taktisk spiller, der lige pludselig kommer med nogle sindssyge udbrud!"

 

ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
John Travolta
Ja, ja, vi ved det godt. Den tidligere disko-konge John Travolta har spillet macho-roller på film de sidste mange år. Og er desuden lykkelig (?) gift på snart tyvende år med skuespillerinden Kelly Preston. Alligevel klæber 'homo' mærkaten til John Travolta, som fluer til en flot hundelort. For at smide ekstra benzin på bålet har forfatteren Robert Randolph været ude at sige, at den kære John ynder at dyrke sex i saunaer - med andre mænd.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Thomas Troelsen
Undskyld Thomas, men hvad tænkte du på med den frisure? Hvis målet var at komme til at ligne en superfoxy og trendy kvindelig Vogue-model, må vi sige, du ramte plet. På den anden side er det sgu nok også os, der er gammeldags og konservative. For med den kone, må han gøre et eller andet rigtigt.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Chritiano Ronaldo
Verdens største ego har efter eget udsagn kun billeder af sig selv hængende i sit enorme palads. Manden går mere op i at pleje sin krop, sit hår og enorme ego på banen end at optræde som en ægte sportsmand. Og ud fra den måde, han skaber sig på, hver gang en modstander kommer for tæt på og ødelægger den perfekte frisure, kan vi vel kun konkludere én ting: Manden er gay.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Robert Pattinson
Hvis man har set den første Twilight film, kan man ikke være i tvivl. Vampyrer er feminine og gay. Og Robert Pattinson burde indspille en helt anden type film, hvori kun Robert og de hårdt pumpede 'varulve' optræder. Vi forestiller os, den kunne hedde noget i nærheden af: "Vampires in Werewolves".
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Mads Vad
(H)Vad! Hvordan kan Mads Vad fra Vild Med Dans ikke være bøsse? Det er vel kun et spørgsmål om tid, før denne nydelige unge mand erklærer sin kærlighed til det samme køn. Vi er i hvert fald ret sikre på, at denne unge danser hellere vil støde Joachim B. Olsens kugler end at danse tæt med Cecilie Hother.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Zac Efron
Zac Efron giver udtrykket 'metroseksuel' en helt ny betydning. En så velplejet ung mand, kan da kun være bøsse (siger den bitre, ildelugtende og fedladne digitalredaktør). Zac Efron er netop gået fra sin skuespillerkæreste Vannessa Ann Hudgens, som han spillede, dansede og sang over for i High School Musical-filmene. Vi gætter på, at det var til fordel for en ordentlig kleppert af en bodybuilder ved navn Iron-Frank.
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Orlando Bloom
Orlando Bloom er kun med på denne liste, fordi vi er ubeskriveligt bitre over, at manden netop er blevet gift med Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr. Ud over hans lækre dame er vi misundelige på alle hans penge, karriere, succes og fede motorcykler. Og folk vi er misundelige på er gay!
ANNONCE
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Vin Diesel
Arghh, come on. Vin Diesel er ærketypen på en ægte 'buff' bøsse. Det er bevist, at kvinder foretrækker en trimmet mandekrop fremfor store, muskuløse overarme. Ergo pumper Vin Diesel sin krop for at imponere hankønnet. Og sådan drager man dejligt forhastede og fordomsfulde konklusioner. 
10 mænd, der bør springe ud af skabet...
Bobler: Digitalredaktøren
Redaktionen insisterede på, at digitalredaktøren skulle med på den liste. Hvorfor mon?
ANNONCE
Del

Seneste nyt