Magasinet M!

10 overtroiske kendte

Sorte katte, tøjbamser og en slidt Britney Spears-cd

10 overtroiske kendte
Tiger Woods
Golfstjernen bærer næsten altid rødt under turneringer, især om søndagen, fordi han tror, farven bringer ham held. Det var Woods'astrologi-interesserede mor, der gav ham idéen. Tiger bar ganske rigtigt rød trøje, da han vandt sin første Masters-turnering i 1997 og har holdt fast i farven siden.
ANNONCE
10 overtroiske kendte
Missy Elliot
Missy Elliot flipper åbenbart ud, hvis en sort kat krydser hendes vej. Rapperen fortæller, at hun simpelthen vender om, uanset hvor hun er på vej hen, hvis det sker. 
10 overtroiske kendte
Meat Loaf
Den tunge herre bag pompøse album som 'Bat out of Hell' og 'Bat out of Hell II: Back Into Hell' rejser ikke på turné uden at have sine to tøjbamser Mandy og Marietta med. Rock 'n' roll!
ANNONCE
10 overtroiske kendte
Megan Fox
Den toplækre skuespiller er bange for at flyve, men insisterer på at høre Britney Spears, når det sker. "Det er ikke min skæbne at dø, mens jeg hører Britney Spears," ræsonnerer Megan Fox. Og det virker da egentlig logisk nok.
10 overtroiske kendte
Michael Jordan

Michael Jordan er almindelig anerkendt som den bedste basketball-spiller nogensinde. Det skyldes ikke kun talent og hård træning, men også det faktum, at Jordan i hele sin professionelle karriere altid har båret shorts fra sit skolehold University of North Carolina.

ANNONCE
10 overtroiske kendte
Lady Gaga
Den excentriske sanger fortalte for nylig i et interview med Vanity Fair, at hun er stærkt overtroisk, når det kommer til sex. "Jeg er bange for, at hvis jeg går i seng med nogen, så tager de min kreativitet fra mig gennem min vagina," forklarede Gaga. Så det...
10 overtroiske kendte
Cuba Gooding Jr.
Skuespilleren fra bl.a. 'Jerry Maguire' og 'Det bli'r ikke bedre' bærer altid en talisman på sig, der bringer ham lykke. Gooding nægter dog at fortælle, hvad det er, for så holder den op med at virke...
ANNONCE
10 overtroiske kendte
Jennifer Aniston
Skuespilleren og den tidligere 'Venner'-stjerne er meget overtroisk omkring flyvning. Hun insisterer på at gå ombord på fly med højre fod først og banke på flyet med hånden, inden det letter. Det har da virket indtil videre.
10 overtroiske kendte
Chris Martin
Coldplay-sangeren har ifølge sig selv i omegnen af 20 ritualer, han skal gennemgå, inden han giver koncert. De fleste af dem er for fjollede til, at han har lyst til at uddybe dem nærmere, men fortæller dog, at han SKAL børste tænder, umiddelbart inden han går på scenen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE