Magasinet M!

11 brandvarme mexicanere

Ay ay ay! Dios mio! Og så videre.

11 brandvarme mexicanere
Elisa Benítez
Elisa Benítez er en af Mexicos mest kendte modeller. Benítez blev opdaget ved en modelkonkurrence i Costa Rica i 1995 og har siden optrådt på forsiden af modeblade som Vogue, Marie Claire og ELLE - og mindst lige så vigtigt: optrådt i Sports Illustrated Swimsuit Issue hele fem gange.
11 brandvarme mexicanere
Mariana Bayón
Denne skønhed hedder Mariana Bayón og er mest kendt for at have vundet første omgang af 'Mexico's Next Top Model' - hvor Elsa Benítez i øvrigt var vært (hey TV3-typer, kan I ikke lige sende det program ved lejlighed?)
ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Salma Hayek
Hende her kender vi vist allesammen. Salma Hayek blev født i byen med det prægtige navn Coatzacoalcos og døbt det lige så imponerende Salma Valgarma Hayek Jiménez-Pinault. Hun spillede med i en række mexicanske tv-serier, inden hun slog igennem i Hollywood i Robert Rodriguez' 'Desperado' fra 1995 og har siden optrådt i film som 'From Dusk Till Dawn' og 'Bandidas'. Salma Hayek blev i 2002 den første mexicaner, der blev nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. 

 

ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Laura Elizondo
Laura Elizondo blev født i 1983 i Tampico og repræsenterede sit land i Miss Universe-konkurrencen i 2005. Hun blev kun nummer 4 (hvilket kan virke lidt uretfærdigt). Elizondo arbejder stadig som model, men har også en bachelorgrad i business administration at falde tilbage på.
11 brandvarme mexicanere
Aracely Arámbula
Aracely Arámbula blev født i 1975 i byen Chihuahua (ligesom de små hunde) i det nordlige Mexico. Arámbula er model, skuespiller og sandelig også sanger. Hendes seneste album hedder blot 'Sexy', hvilket da er et meget passende navn. Arámbula er beklageligvis gift med en af Mexicos største stjerner, sangeren Luis Miguel.
ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Ninel Conde
Denne nydelige dame hedder Ninel Conde og er skuespiller og sanger. Hun har udgivet tre album (og to opsamlinger!) og har været nomineret til en Latin Grammy Award. Man kan godt diskutere, hvor fede hendes sange er, men vi kan klart anbefale musikvideoerne.
11 brandvarme mexicanere
Martika Ibarra
Hende her hedder Martika Ibarra og er i Mexico en kendt model og designer. Hun kan bl.a. skrive en optræden i Playboy og musikvideoen til 'Put It Down' med Cypress Hill på sit C.V.
ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Bárbara Mori
Bárbara Mori, der også har japansk og uruguayisk blod i årene blev opdaget som model, da hun var 14 og har siden optrådt som skuespiller i en lang række både mexicanske film og tv-serier og indiske Bollywood-film.
11 brandvarme mexicanere
Pennelope Jimenez
Denne smukke dame hedder Pennelope Jimenez og er kendt for at optræde i henholdsvis Playboy og i talrige reklamer for José Cuervo-tequila. Ay ay ay!
ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Anjelah Johnson
Anjelah Johnson, der er af mexicansk og indiansk afstamning udmærker sig ved at være både utroligt pæn og temmelig sjov. Efter en karriere som cheerleader for Oakland Raiders begyndte Anjelah Johnson at optræde som stand up-komiker og i tv-programmet MADtv. Et klip på YouTube, hvor hun spiller usædvanligt uforskammet burgerbars-ansat er set mere en 35 millioner gange.
ANNONCE
11 brandvarme mexicanere
Erica Arana
Sidst men bestemt ikke mindst har vi Erica Arana, der minsandten også har været cheerleader for Oakland Raiders (deres talentspejder burde få lønforhøjelse). Siden har hun arbejdet som model og er i øvrigt en yderst talentfuld højde- og trespringer. Så ved du det.
Del

Seneste nyt