Magasinet M!

11 enormt ventede film!

Er det ikke lidt tidligt at se på, hvad der sker på filmfronten de næste 1 - 3 år? NEJ!

11 enormt ventede film!
  Grayskull

Forventet premiere: 2015

Derfor skal du glæde dig: Der er tale om en live-film med verdens sejeste legetøjs- og tegneserie-figur, He-man.

Derfor går det galt: Ja, hvis du har set den forfærdelige Dolph Lundgren-udgave fra 1987, Masters Of the Universe, ved du, hvor galt det kan gå. 

 

 

Hype-barometer: 67%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
  Iron Man 3

Forventet premiere: 2013

Derfor skal du glæde dig: Hvis du har set den første voldfede Iron Man-film, kan du da ikke andet end glæde dig. Og hvornår har Robert Downey Jr. skuffet dig sidst?

Derfor går det galt: 2'eren var desværre betydeligt svagere end den første film og beviste, at større ikke altid er bedre. Følger 3'eren i 2'eren eller 1'erens fodspor?

 

 

Hype-barometer: 88%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
  Jurassic Park IV

Forventet premiere: 2014

Derfor skal du glæde dig: Den første Jurassic Park er stadig noget af det bedste, vi har set fra Steven Spielbergs hånd. Og det siger ikke så lidt. Faktisk vil vi gå så langt og kalde den for den bedste "monster"-film nogensinde. Derudover har den fjerde film fået tilknyttet manuskripforfatterne Rick Jaffa og Amanda Silver, der også skrev den fede Abernes Planet: Oprindelsen.

 

Derfor går det galt: Det er IKKE Steven Spielberg, der kommer til at instruere Jurassic Park IV og i skrivende stund, er der ikke nogen, der ved, hvem der får den tjans. Indtil da, har vi vores forbehold.

 

Hype-barometer: 92%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
  Pacific Rim

Forventet premiere: 18. juli 2013

Derfor skal du glæde dig: Med Guilliermo Del Toro (Hell Boy, Blade II og Pan's Labyrinth) på instruktørposten, kan vi da ikke andet end glæde os til dette sci-fi-actionbrag. Pacific Rim foregår i fremtiden, hvor gigantiske monstre har invaderet Jorden. For at bekæmpe de lede sataner bygger menneskene nogle kæmpe-robotter. Rammerne for et episk actionbrag er på plads.

 

Derfor går det galt: Vi er blevet skuffede alt for mange gange de seneste par år, når vi ser på alien-invasionsfilm, vi har haft høje forventninger til. Bare se Battle: Los Angeles (2011), Skyline (2010) og The Day The Earth Stood Still (2008)

 

Hype-barometer: 74 %

ANNONCE
11 enormt ventede film!
Avatar 2 + 3 (+prequel)

Forventet premiere: 2015

Derfor skal du glæde dig: Verdens største film-hit, Avatar, får ikke bare én, men hele tre efterfølgere. I første omgang bliver Avatar 2 + 3 skudt samtidigt, hvorefter James Cameron har udtalt sig positivt om at lave en prequel. Vi siger: Bring it!

 

Derfor går det galt: Man kan frygte, at James Cameron, der er dybt betaget (og optaget) af dybhavsdykkeri, kun laver de tre nye Avatar-film for at få endnu flere penge ind på den ellers bugnende pengetank. 

 

Hype-barometer: 98%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
Thor: The Dark World

Forventet premiere: 7. november 2013

Derfor skal du glæde dig: 1'eren var fantastisk underholdning og fik 5 ud af 6 mulige stjerner af M!s filmanmelder. Især scenerne i Asgård var usædvanligt flotte og ideen om at en Gud ender på jorden, og udførelsen heraf, var genial. Mere af det tak.

 

Derfor går det galt: En af grundene til, at den første Thor-film blev så vellykket, skal intruktøren Kenneth Branagh have en stor del af æren for. Han står desværre bare ikke bag 2'eren.

 

Hype-barometer: 82 %

ANNONCE
11 enormt ventede film!
  The Wolverine

Forventet premiere: 25. juli 2013

Derfor skal du glæde dig: Fans af Wolverine, der har læst tegneserien, blev slemt skuffede, da den alt for bløde X-Men Origins: Wolverine fik premiere i 2009. Filmen var som sådan ikke dårlig, men havde slet ikke den vildskab og mystik, som tegneserien er kendt for. Det bliver der forhåbentligt rettet op på her, da optagelserne er rykket til Japan og har fået smidt masser af samurai-sværd og ninjaer ind i manuskriptet. Instruktionen står James Mangold (3:10 to Yuma) for. Så det tegner slet ikke dumt.

 

Derfor går det galt: Hollywood beslutter sig for at lave en (endnu) en børnevenlig superheltefilm.

Hype-barometer: 95%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
Godzilla

Forventet premiere: 2014

Derfor skal du glæde dig: En øgle, på størrelse med en skyskraber skaber kaos i en storby. What's not to like? Og nå ja, så har den tilknyttede manuskriptforfatter, David S. Goyer, skrevet historierne til Christopher Nolans Batman-trilogi sammen med Nolan selv. 

Derfor går det galt: David S. Goyer har også skrevet manuskriptet og historien til Ghost Rider 2.

Og så husker vi vist allesammen, hvor galt det gik i 1998-udgaven af Godzilla.

 

Hype-barometer: 87%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
The Avengers 2

Forventet premiere: 1. maj 2015

Derfor skal du glæde dig?: The Avengers er gået hen og blevet 2012's suverænt største hit. Filmen ligger på 3. pladsen over de mest omsættende film nogensinde. Helt fortjent, hvis du spørger os. Og 2'eren bliver med al sandsynlighed større, vildere og måske endda bedre. Og med Arnold Schwarzenegger som mulig superskurk, kan det da ikke gå galt?

 

Derfor går det galt: Hvis du tager eksemplet med den geniale Iron Man og den noget mere fesne efterfølger, er det tydeligt, at større ikke altid er bedre. Men vi har nu masser af tiltro til fimens instruktør, Josh Whedon.

Hype-barometer: 100%

ANNONCE
11 enormt ventede film!
  World War Z

Forventet premiere: 11. juli 2013

Derfor skal du glæde dig: Brad Pitt er FN-agenten Gerry Lane, der må rejse jorden rundt for at stoppe en zombie-epidemi, som truer med at udslette menneskeheden. Zombier + Brad Pitt = Win?

Derfor går det galt: Filmen startede optagelserne allerede i 2011, uden et manuskript, og har fået udskudt premieren fra vinter 2012 til sommeren 2013, da produktionsselskabet bag, Paramount Pictures, var meget utilfredse med det de så. En ny manuskriptforfatter blev tilknyttet i juni-måned, men hoppede fra, da han så, hvor meget der skulle rettes op på. Og så er Instruktøren og Brad Pitt angiveligt ikke på talefod sammen længere, hvilket tegner skidt for de sidste optagelser.

 

Hype-barometer: 63% 

ANNONCE
Del

Seneste nyt