Magasinet M!

3 fede film du skal se i biografen i juli

Søg ly fra regnen med gode sommer-blockbusters!

Sommervejret i Danmark er lidt, som vi kender det - regnfuldt og røvsygt. Og hvis solen ikke har tænkt sig at brænde igennem de næste par uger i den officielle sommerferie, så er der heldigvis hjælp at hente på underholdningsfronten i biografen.

I juli måned kommer der nemlig en god håndfuld store, længe ventede projekter - en god undskyldning for at søge ly fra regnen med en balje popcorn i biografmørket!

Her er tre film i juli måned, som du bør hoppe ind og se i biografen:

ANNONCE

Twisters

Den spirituelle fortsættelse til Twister fra 90’erne, hvor Bill Paxton og Helen Hunt jagtede orkaner. Nu er teten givet videre til Glen Powell og Daisy Edgar-Jones, som har fået ny, forbedret teknologi og håber på at kunne tøjle orkanens mytiske kræfter.

Premiere: 11. juli

ANNONCE
?si=eDYlrP_TmU5ry_Kk

The Bikeriders

Når knejterne tager på herretur! Denne fortælling tager afsæt i en mindre kærlighedshistorie mellem en kvinde og den biker, hun støder ind i på landevejen - hun vikles ind i hele mandefællesskabet og får et indblik i livet som biker. Dog tager tingene en voldsom drejning, da gruppen begynder at snige sig væk fra mandehørm til den forkerte side af loven. En rigtig biker-banger med Austin Butler og Tom Hardy i front!

Premiere: 11. juli

ANNONCE
?si=Df-fIjlYldO5u21d

Deadpool & Wolverine

Behøver den overhovedet nogen præstation? Filmen agerer den tredje film i Deadpool-trilogien - og selvom en tredje Deadpool-film er nok i sig selv, så lykkedes det Ryan Reynolds at overtale Hugh Jackman til at vende tilbage som Wolverine én sidste gang. Selvom han faktisk sagde farvel til karakteren i filmen Logan i 2017. Filmen bliver en multivers-kavalkade og desuden første gang, at Deadpool officielt får en tur i manegen på MCU.

Premiere: 24. juli

ANNONCE
?si=en2t7RYyYeoHn01c
Del

Seneste nyt