Magasinet M!

4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år

2015 var et ret godt spil-år. Noget kunne tyde på, at 2016 bliver mindst lige så spændende på spilfronten. Spilekspert Thomas Bense fra Pixel.tv giver dig her de fire spil, han ser mest frem til.

4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år
Tom Clancy's The Division

Et spil, der primært er blevet produceret af Massive, som er et studie, der ligger i Malmö og er ejet af Ubisoft, der også er udgivet af The Division. Spillet er blevet udskudt gang på gang, men nu skulle det eftersigende lande i handlen til marts 2016.

Der har været en masse hype og ros for blandt andet det visuelle og mulighederne for at spille med og mod andre. Ganske kort: Du bevæger dig rundt i New York, der er ramt af en epidemi, og du er en del af specialenheden The Division.

Du og din enhed skal sørge for ro og orden og finde frem til kilden, du har fået præsidentens tilladelse til, så nu er det bare ud og redde verden.

Som med så mange andre Ubisoft-spil er historien bygget over tanker fra forfatteren Tom Clancy, og nu lyder plottet måske ikke videre originalt, men ikke desto mindre ser det imponerende ud på flere forkellige parametre.

Lige så spændt jeg er, lige så skeptisk er jeg - derfor glæder jeg mig også til at se og prøve mere.

Udkommer: Marts
Konsol: PS4, PC og Xbox One

ANNONCE
4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år
Uncharted 4

Eftersigende det sidste eventyr for Nathan Drake. Meeen jeg er ret sikker, på at der nok skal komme mere Uncharted - med eller uden Nathan Drake.

Jeg er vild med spil som Tomb Raider, og ja; Uncharted, der giver os muligheden for at gå på eventyr i bedste Indiana Jones-stil.

I denne omgang skal det forestille, at handlingen foregår tre år efter Uncharted 3. Du har egentlig lagt eventyrlivet på hylden, men så dukker din bror op, som verden troede var død og så er det altså endnu en gang på jagt efter en efterladt piratskat.

Du bevæger dig ud på en rute, der går i den opdagelsesrejsende Francis Drakes fodspor. Der er lagt op til splid, opgør og et psykologisk spil, hvor der skal træffes svære valg.

Jeg æder det råt og glæder mig til april, hvor vi altså skulle kunne få fingrene i Uncharted 4.

Udkommer: April
Konsol: PS4

ANNONCE
4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år
Quantum Break

Fra samme studie, der tidligere gav os Max Payne, kommer et spil, hvor du kan manipulere med tiden.

Et action-eventyr, hvor du indtager rollen som Jack Joyce, der har evnen til at modstå det kaos, der hersker efter et mislykket forsøg med tidsrejser.

Du har blandt andet mulighed for at standse tiden og bevæge dig rundt i en stillestående verden, der vil give dig forskellige fordele i din jagt på badguy Paul Serene.

Jeg håber, at det bliver mere end bare et spil med en sjov gimmick, og at historien, der bliver fortalt som en tv-serie, er stærk og medrivende.

Det er det spil af de her fire, jeg håber på at blive mest overrasket over.

Udkommer: April, 2016
Konsol: Xbox One

Læs mere: Indtryk af Quantum Break

ANNONCE
4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år
The Legend of Zelda

Der har været talt og skrevet meget om, om Nintendo ville vente med at udgive et nyt Zelda-spil til deres kommende konsol, da Wii U ikke har været den ventede succes.

Nintendo har dog udtalt, at Zelda kommer til Wii U. Uanset hvad konsol den kommer til, er det et spil, man kan forvente sig meget af.

Zelda-serien er noget af det mest populære, Nintendo har udgivet, og har altid haft en stor plads i mit hjerte, da det var det første spil, der for alvor fik mig til at forsvinde ind i et spil-eventyr. Et klassisk eventyr, hvor den "lille mand" skal redde prinsessen.

Derfor har jeg naturligvis også håb og en forventning om, at der venter os noget godt i det kommende spil, hvor Nintendo bevæger sig væk fra det linære spil, man har været vant til, og bevæger sig ud i en stor åben verden, hvor du kan fragte dig rundt på din hest, Epona, i en verden, der er bygget over den, der blev præsenteret for os i det originale The Legend og Zelda fra 1986.

Vi kan være ret sikre på, at der kommer et spil, som vi rent spilmekanisk og på historien ikke kan sætte en finger på, men om det bliver sjovt? Det må tiden vise.

Udkommer: 2016
Konsol: Wii U

Læs også: 10 facts om The Legend of Zelda

ANNONCE
4 fede konsolspil der gør 2016 til et fantastisk år
Andre spil, der udkommer i 2016

?Og så er der jo også lige; Mafia 3, Overwatch, Dishonered 2, Batman fra Telltale, BattlebornStar Fox Zero, Street Fighter V, Rachet and Clank, Dark Souls 3, Dirt Rally, Loeb Rally, Far Cry Primal, Final Fantasy 7 og 15 , XCOM 2,  Mirrors Edge, Deus Ex Mankind Divided, Gears 4,  DOOM, Kingdom Hearts 3, The Last Guardian og alle dem, jeg har glemt og ikke kender til endnu.

Følg Pixel.tvFacebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope - Snapchat og Discord

Desuden håber og tror jeg på det bedste for de spil, der har danske rødder, som eksempelvis; Bombshell, som vi har fulgt ret tæt på Pixel.tv og naturligvis Hitman, der altid skaber håb i vores lille andedam og ikke mindst de overraskelser, der vil udspringe fra dansk spiludvikling.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at 2016 bliver et godt spil-år!

Nu til det vigtige - Hvilke spil ser du frem til? og hvorfor? Bland dig i snakken på Pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce