Magasinet M!

5 fordele ved en dadbod, du måske ikke kendte til

Kender du en med dadbod, der har gennemskuet det vigtige i livet?

Ja, du læste rigtigt.

En dadbod er altså ikke nogen falliterklæring - tværtimod.

De ekstra kilo er ikke altid ensbetydende med, at du er en slacker, lever en dårlig livsstil eller er et dårligt menneske.

Det er selvfølgelig usundt at drikke for mange bajere, så der er forskel på ølvom og dadbod - men ikke desto mindre har den ekstra vægt omkring dunken nogle ret vigtige fordele, du kan tage med i tankerne.

En sixpack ser måske godt ud på Instagram - men så kan du droppe alt om bajs, restaurantmad og hygge.

Herunder er fem årsager til, vi altid ville vælge dadbod over hakkedreng:

ANNONCE
5 fordele ved en dadbod

Praktisk, blød og mobil hovedpude
Det er ikke hyggeligt at ligge på et ‘vaskebræt’. En bamset overflade eller lidt ekstra hvalpefedt giver en smart hovedpude, du altid har med på farten - og det skaber nærvær, hygge og hygge mellem dig og din partner!

Ekstra isolering til hårde tider
Du har lavet dit helt eget lille personlige storm-shelter, hvor du kan tære lidt på ressourcerne, hvis Dommedag banker på døren eller du lige skal have et par ekstra dages overlevelse på en øde ø! 

Du er en nærværende partner
Du bruger ikke al din tid i fitnesscenteret eller på at sende nsfw-nudes til kvinder på SoMe - du hviler i dig selv, er altid klar på en cheatday og kan hurtigt overtales til at tage en spontan tur på Mac’en eller restaurant uden at skulle tælle kalorier. Generelt set - du er sjov at være sammen med!

Du er fleksibel at hænge ud med
Du kan både være frisk på en 3-dages druktur eller en vandretur i bjergene! En dadbod eller ølvom er nemlig ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du ikke kan gå ud til postkassen uden at snappe efter vejret. En dadbod kan bare være et ekstra energidepot!
Din dadbod kan vise, at du er med på de fleste planer - uden at skulle spekulere i træningssystemer og kalorier.

Du sætter ikke urealistiske standarder
En model eller en person skåret efter skønhedsidealerne, som man ser i tv og på de sociale medier, kan virke intimiderende at være sammen - nogen kan føle sig generte i deres selskab, eller måske være en slags jaloux og ikke ønsker at have noget med dig at gøre. Med en dadbod? Så er du tilgængelig, opnåelig og indenfor målskiven for både kvinder og mænd!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce