Magasinet M!

5 pivfrække danske musikvideoer

Hvordan gør man en sang endnu bedre? Ved at smide masser af lækre babes ind i musikvideoen selvfølgelig...

5 pivfrække danske musikvideoer

 

Genialt er er et ord, vi måske bruger lidt for ofte her på redaktionen. Men i tilfældet med denne musikvideo er det i den grad på sin plads. Musikvideo-instruktøren Frederik Valentin har ramt helt rigtigt, da han valgte at lave en musikvideo med to afklædte og superlækre piger, der snaver - og intet andet. Måske verdens bedste musikvideo. Vi har valgt at forkæle jer yderligere og fundet en version, hvor Dizzy Mizz Lizzys Silverflame kører ind over lydsporet. Se, dét er genialt! 

 

 

ANNONCE

Denne musikvideo er proppet med lækre babes. Især modellen Stephanie Corneliussen stjæler i den grad billedet. Det er hende den frække mørkhårede, der retter på de fantastiske fortrin 0:34 inde i musikvideoen.

Den mørkhårede babe, Stephanie Corneliussen, går igen i denne musikvideo fra hiphop-gruppen, Suspekt. Man må sige hun i den grad er passende castet, især når nummeret hedder Sut Den Op Fra Slap.  

ANNONCE

Denne musikvideo fra det danske pop-band Puls, minder mest af alt om en onsdag aften på Paradise Hotel. Musikken er pivringe, Nik og Jay-klonerne er komiske at se på og klichéerne er i det hele taget linet op på række. Dér hvor denne musikvideo skiller sig ud fra mængden af ligegyldige videoer er i det imponerende udbud af babes, som videoen byder på. Især M!s Forsidejagtvinder 2010, Eliza, gør musikvideoen seværdig. Skal naturligvis nydes uden lyd på.

 

 

ANNONCE

Kenneth Bager har efterhånden lavet musik i 3 årtier. Mandag 27. september udkommer hans kun andet album, i eget navn vel at mærke. Hvis musikvideoerne til Fragments From a Space Cadet 2, som albummet hedder, bliver bare halvt så frække som ovenstående, spiller vi dem med glæde her på siden. 

 

Og så den kiksede.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE