Magasinet M!

6 løgne, kvinder fortæller under sex

"Jeg kommer"Sex er godt og bliver som regel kun bedre af, at man er ærlig og fortæller, hvad man kan lide og ikke kan lide. Men det kan sommetider også være en lidt grænseoverskridende eller akavet affære at fortælle, når der er noget, der virkelig ikke fungerer. Og så er det jo, at man kan komme til at smide en lille hvid løgn for at gøre tingene lidt lettere. 

ANNONCE

"Ja, det er super rart, når du stikker to fingre op i mig og hamrer løs, som var der ingen dag i morgen, selvom jeg stadig er knastør"

Jeg tror måske, der er én kvinde, der engang har har fortalt én mand, at det her var rart, og så har manden fortalt det til resten af verden, og nu er det blevet til en ond cirkel. Det er nemlig ikke rart. Hos flere går det under navnet 90'er fingeren, så skal vi ikke aftale at lade det blive der for eftertiden? 

"Nej, størrelsen betyder ikke noget"

Jo, den gør. Selvfølgelig betyder det også noget, hvordan du bruger den, men det gør størrelsen altså også. Og jo, det kan godt blive for stort. 

"Jeg kommer"

Let's be honest, det sker fra tid til anden, at kvinder faker. Enten fordi de ved, at de alligevel ikke skal se denne mand igen, eller hvis de bare kan mærke, at i dag ikke er dagen, men manden alligevel har lagt et godt stykke arbejde i målet mod orgasmen.

"Det er okay, du ikke kan få den op. Skal vi bare se Netflix i stedet?"

Nej, I skal ej, og det er heller ikke et ja til det spørgsmål, hun håber på. Selvfølgelig er det ok, du ikke kan, men det betyder jo ikke, at hun ikke kan. Det betyder tværtimod, at der nu er god mulighed for at fokusere på hende. Så gør det. 

"Jeg har menstruation"

Hvis manden på ingen måde har styr på hendes cyklus, kan du godt regne med, at denne undskyldning bliver smidt en gang imellem, når hun egentlig bare ikke har lyst. 

"Ja, der sidder min klit"

Hvis du lige rykker fingeren tre centimeter til siden, that is.

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE