Magasinet M!

6 syge bodyguards

Disse kendte mennesker ønsker du ikke at fucke med.

6 syge bodyguards
50 Cents hidsige kæmpe

Nogle mennesker anskaffer sig en bidsk Pitbull, når de vil holde uvedkommende på afstand. 50 Cent anskaffer sig en bidsk bodyguard. Hvor bidsk fik en flok danske journalister at mærke på egen krop og fotoudstyr i København i 2010, hvor 50 Cent gav koncert.

En gruppe paparazzier stod klar med kameraet ude foran Hotel Skt. Petri, hvilket fik den enorme bodyguard til at gå fuldstændigt amok. ()

ANNONCE
6 syge bodyguards
Geri Halliwells personlige træner/bodyguard

Der hersker lidt tvivl om, hvor vidt muskel-monsteret til højre for Geri Halliwell i billedet er hendes personlige træner eller bodyguard. Ikke at vi tror, det gør nogen forskel. For skulle du risikere at komme lidt for tæt på din favorit ex-Spice Girl, er vi sikre på, at den hvide Hulk brækker dig midt over så let som ingenting.

ANNONCE
6 syge bodyguards
  Drakes onde hær af steroidebomber

"Yo dawg, can I have your autogr.....". Mere når du ikke at spørge om, inden Drakes hærdebrede bodyguards har krøllet dig sammen som et stykke brugt A4-papir og dumpet dig i skraldespanden.

Faktisk fik en anden kendt rapper (som har et beef med Drake) og dennes bodyguard "tvillinge" monstenes vrede at føle på en natklub i New York. Navnet på den forslåede rapper er ....

ANNONCE
6 syge bodyguards
Chris Browns sorte klippe

... Chris Brown. Drake og Chris Brown er ikke bedste venner. Langt fra. Drake er gode venner med Chris Browns eks-kæreste Rihanna, som Chis Brown som bekendt tæskede gul og blå få år tilbage. Hadet mellem de to rappere kulminerede på en natklub i New York tidligere på måneden, hvilket resulterede i, at Chris Browns enorme bodyguard måtte på hospitalet med en flænge i hovedet. Se, dét er en kamp vi gerne ville se.

ANNONCE
6 syge bodyguards
  Gadaffis smukke ninja bodyguards

Libyens afdøde diktator var ikke kun en led, excentrisk satan. Han forstod også i den grad at iscenesætte sig selv. Og det gjorde han bl.a. ved at hele tiden være omgivet af sine kvindelige ninja-bodyguards. Eftersigende forlod de aldrig hans side (ud over ved hans død) og så var de alle sammen jomfruer. Derudover gik de giftige nymfer altid med make-up, høje hæle og smykker. Smukke dræbere, må man sige.

ANNONCE
6 syge bodyguards
  Anna Loginova - Verdens lækreste bodyguard

Åhh hvad, hvordan kan denne russiske godbid være bodyguard, tænker du? Ja, det har vi også selv svært ved at forstå. Anna Loginova var en tidligere russisk fotomodel, der blev træt af livet på catwalken og i stedet blev bodyguard. Hun har bl.a. passet på den russiske mesterbokser Kostya Tszyu.

Den smukke Loginova omkom desværre i 2008 under et biltyveri.

ANNONCE
6 syge bodyguards
  Anna Loginova
Del

Seneste nyt

ANNONCE