Magasinet M!

6 uundværlige apps til enhver mand

Synes du også, at det er som en jungle at finde netop de apps, som kan gøre dit liv lidt nemmere? Det synes vi, så vi har fundet seks apps til dig, du ifølge os ikke bør være foruden. Se med her!

6 uundværlige apps til enhver mand
1) How to Tie a Tie

Har du også tit problemer med at huske, hvordan det nu lige er, du skal binde dit slips? Så er How to Tie a Tie den ultimative guide. Følg instrukserne til de mere end 30 forskellige slipseknuder, og du vil hurtigt lære, hvordan du kan binde dit slips på alle mulige måder - nemt og hurtigt.

Pris: Gratis

Lige præcis denne fås kun til IOS, men der findes også masser af lignende apps til Android

ANNONCE
6 uundværlige apps til enhver mand
2) Vivino

Den danske app her udkom egentlig i 2015, men det gør den ikke mindre uundværlig! Måske kender du den, måske gør du ikke.

Vivino gør det muligt for dig at tage billeder af en vin-etiket eller en vin-liste og herved se bedømmelser og anmeldelser af den vin, du gerne vil vide noget om. Udover det kan du dele dine ratings med vennerne.

Brug fx appen, hvis du er på date og skal imponere damen. Tag et billede af restaurantens vin-liste, og du danner dig hurtigt et overblik over, hvilken vin du skal vælge - som om du har helt styr på hele vin-kortet. 

Vivino har en database på hele fem millioner vin.

Pris: Gratis

Fås til IOS og Android

ANNONCE
6 uundværlige apps til enhver mand
3) BetBuzzer

Den nye app her gør det muligt for dig at holde styr på væddemål og udfordringer, som du og dine venner laver. 

I selve appen kan du oprette en aktivitet - eksempelvis en challenge. Det er kun gevinster, som er beskrevet i appen, der kan bruges som indsats, når du og drengene laver et væddemål. En gevinst kan bl.a. være en grøn Tuborg, en Burn eller havearbejde, men ikke penge.

Hovedgevinsten ved Betbuzzer er, at du efter væddemålet eller udfordringen kan dele resultatet på Facebook for at håne dine venner, hvis du selvfølgelig vinder... 

Pris: Gratis

Fås til IOS og Android

ANNONCE
6 uundværlige apps til enhver mand
4) Cocktails Made Easy

Du har en hjemmebar med masser af sprut og vil gerne bare lave de fedeste drinks til gutterne. Men du kan simpelthen ikke huske, hvordan man nu lige laver den Abbey Martini eller Mojito. Fat mod, kære ven. Det problem løser Cocktails Made Easy for dig.

Appen indeholder stort set opskrifter på alle de cocktails, som du kan komme i tanke om, og fortæller dig, step by step, hvad du skal gøre, og hvad du skal bruge!

Pris: 8,00 kr.

Fås til IOS og Android

ANNONCE
6 uundværlige apps til enhver mand
5) SAS Survival Guide

Det her er den ultimative overlevelsesguide, som gør det muligt at overleve enhver situation, uanset hvor i verden du befinder dig. Eksempelvis hvad du skal gøre, hvis du bliver bidt af en slange, eller hvis du pludselige befinder dig midt i et terrorangreb.

Ideen med SAS Survival Guide er, at du skal læse den, inden du tager på jordomrejse, så du har al den viden, du behøver, når du får brug for det!

Pris: 49,00 kr.

OBS: Den findes også i en Lite udgave og den er gratis!

Fås til IOS og Android

ANNONCE
6 uundværlige apps til enhver mand
6) Perfect Steaks and Roasts

Med Perfect Steaks and Roasts får du hjælp til at tilberede den perfekte bøf eller steg! 

Først skal du vælge, hvad der er på menuen - er det bøf eller steg? Herefter skal du vælge, hvilken slags kød det er, fx engelsk bøf eller lammesteak, og til sidst, hvordan du kan lide din bøf, fx rare eller medium. Og så kan du ellers bare trykke på knappen "lad os begynde".

Det, vi godt kan lide ved appen, er, at den er SÅ nem at bruge. Alt, du skal gøre, er nemlig skrevet op i punktform - trin for trin. Så er der altså ikke meget, der kan gå galt.

Udover at give dig tips og tricks til tilberedningen af bøffen eller stegen, så viser appen dig også, hvilket tilbehør der passer bedst til lam, oksekød osv. 

Pris: Gratis

Fås til IOS og Android

ANNONCE
Del

Seneste nyt