Magasinet M!

7 tv-ansigtsløftninger

Syv tv-karakterer, der pludselig blev spillet af en helt anden skuespiller

7 tv-ansigtsløftninger
Aunt Vivian i 'Rap Fyr i L.A.'
Det er netop blevet offentliggjort, at Ashton Kutcher erstatter Charlie Sheen i komedieserien 'Two and a Half Men'. I skrivende stund vides det ikke, om han ligefrem skal spille samme karakter - men det ville i så fald langt fra være første gang i tv-historien. Det sker faktisk tit.

F.eks. blev Wills tante Vivian i 'Rap Fyr i L.A.' i de tre første tre sæsoner spillet af Janet Hubert-Whitten. Hun blev imidlertid fyret og blev fra sæson 4 og frem spillet af Daphne Maxwell Reid. Der kom aldrig nogen forklaring i tv-serien på, hvorfor Vivian Banks pludselig så helt anderledes ud.
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
Becky Conner i 'Roseanne'
i komedieserien 'Roseanne' blev Roseannes ældste datter, Becky, i sæson 1-5 spillet af Lecy Goranson, men da Goranson skulle på college, blev hun først bare skrevet ud af serien. Men så...
7 tv-ansigtsløftninger
I sæson 6 dukkede Becky alligevel op igen. Nu med nyt ansigt, idet hun blev spillet af Sarah Chalke (senere kendt fra 'Scrubs').

Der blev ikke gjort noget forsøg på at skjule, at det var lidt fjollet, og Roseanne skældte i et afsnit den nye Becky ud med ordene "I can have you replaced you know...". Da Lecy Goranson helt gøglet vendte tilbage i sæson 8, blev hun mødt med ordene "Where the hell have you been?". Og svarede, at hun bare havde været nede efter mælk...
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
Steven Carrington i 'Dollars'
I de to første afsnit af 80'er-serien 'Dollars' blev Blake Carringtons søn spillet af Al Corley. Corley besluttede imidlertid at forlade serien efter to sæsoner. Men så blev manuskriptforfatterne kreative...
7 tv-ansigtsløftninger
Steven kom nemlig ud for en frygtelig ulykke på en olieplatform og fik sit ansigt slemt forbrændt. Efter intensiv plastikkirurgi kom han til at se sådan her ud (og blev spillet af Jack Coleman).
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
Carol i 'Venner'
Ross' lesbiske ekskone så sådan her ud, første gang hun dukkede op i 'Venner'. Her blev hun spillet af Anita Barone. Men senere...
7 tv-ansigtsløftninger
I alle andre afsnit - hvor Carol efterhånden blev en mere eller mindre fast karakter - blev hun spillet af Jane Sibbett.
7 tv-ansigtsløftninger
Morty Seinfeld i 'Seinfeld'
Se godt på dette billede. Det er det første afsnit af 'Seinfeld', hvor man ser Jerrys far Morty. Det er også sidste afsnit, hvor Morty ser sådan her ud.
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
'Seinfeld'-skaberen Larry David besluttede nemlig, at skuespilleren Phil Bruns var den helt forkerte type, så han blev erstattet af Barney Martin, der spillede Jerrys far i resten af sæsonen.

Georges far, Frank Costanza, blev i øvrigt også spillet af en anden skuespiller end Jerry Stiller i det første afsnit, han medvirkede i, men alle scener, han var med i, blev indspillet igen til genudsendelser.
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
Ellie Brass i 'CSI'
Jim Brass' problematiske datter Ellie dukkede første gang op i kriminalserien 'CSI' som mordmistænkt i Sæson 2. Her blev hun spillet af Nicki Aycox.
7 tv-ansigtsløftninger
Da Ellie igen var med i 'CSI', var det i femte sæson, og der havde hun forandret sig en del - og blev spillet af Teal Redmann i stedet. I øvrigt medvirkede Nicki Aycox (altså den første Ellie Brass) senere i et afsnit af 'CSI: Miami' som en helt anden karakter. Det er noget værre rod.
ANNONCE
7 tv-ansigtsløftninger
Jimmy Olsen i 'Lois & Clark'
I den første sæson af Superman-serien 'Lois & Clark' blev Daily Bugle-fotografen Jimmy Olsen spillet af Michael Landes.
7 tv-ansigtsløftninger
I resten af serien fik Olsen uden nogen forklaring dog nyt ansigt, da han blev spillet af Justin Whalin.
Del

Seneste nyt