Magasinet M!

7 veje til bedre sex

7 spørgsmål der vil ændre dit sexliv - til det bedre, selvfølgelig.7 veje til bedre sex
Under et besøg på tønden, hvor jeg egentlig havde glædet mig til at skamlæse Serieparaden endnu en gang, faldt mine øjne ret hurtigt over en tilsyneladende velproportioneret ung dame på forsiden af min kærestes "Woman".

Men hvorfor begyndte jeg så, at læse i bladet? Jo - Serieparaden havde jeg efterhånden læst utallige gange under mine besøg, så da jeg på forsiden læste:

"7 spørgsmål der vil ændre dit sexliv - til det bedre, selvfølgelig", blev jeg nysgerrig!

Halløjsa - et bedre sexliv - ikke at det jeg har er dårligt, men der er nu noget med mænd og sex - vi kan kun få for lidt.

Jeg vil da lige til mit forsvar sige, at det ikke er noget jeg tit gør - altså kaster mig frådende over de "Woman" blade, der ligger og flyder - selv om der ret tit er spækket med dejlige damer i de blade (man skal bare lade være med at læse teksten).

Min første tanke herefter var til en god ven, der efter eget udsagn efterhånden er formand for 150 dages klubben.. Måske skulle han læse den - men så igen, det kræver vel at man i det hele taget har et sexliv før man kan forbedre det..

Jeg slog op på side 46, hvor artiklen var at læse. Under overskriften stod der:

GUIDE: Et godt sexliv handler om samtale - ikke om samleje.
ANNONCE
7 veje til bedre sex
Hvad var nu det for noget pjat der stod?? Her troede jeg lige, at det var en nyttig og meget informativ samling af ord jeg skulle til at læse.

Altså jeg kan godt nok ikke huske, hvornår en samtale har været bedre end sex. Og hvis det er den slags vores piger læser, så kommer det snart til at se meget sløjt ud i de danske soveværelser.

Forstil jer lige, at man ligger i sengen, på sofaen eller på græsplænen, eller hvor det nu skal foregå, med en god og ret så brugbar boner, og hvem det nu er i har liggende nøgen ved siden af jer siger: "Her sidste aften i fjernsynet så jeg et program om uprovokerede aborter - hvad synes du om det?".

Hov - hvor blev den boner af? Hun skulle nok nærmere ha sagt noget i retningen af: "Tag mig - nu". Ikke så meget snak - det er ikke i hjernen vi har mest blod!

For at det ikke skulle være nok, så se lige spørgsmål nr. 3:

Jeg ved, hvornår min partner har lyst til sex

A) Enig B) Uenig

Alle danske såvel som udenlandske kvinder burde kende svaret på dette spørgsmål - A) Enig, for vi har sgu altid lyst! Og det er det endelige svar og vi behøver ingen livlinjer og publikum skal ikke spørges!

Og det bliver værre, se bare spørgsmål nr. 6:

Min partner har mest lyst til at have sex...

A) Tidlig morgen B) Sen morgen

C) Middagstid D) Sen eftermiddag

E) Tidlig aften F) Sen aften

Hallooo - hvad med G) Altid??

Er alt det samtalepjat og lommepsykologi pigernes måde at gøre oprør, mod god gammeldags mandehørm og skumle referater, fra sidste weekend med den smaskliderlige blondine der blev ordnet for gud ved hvilken gang på køkkenbordet? Og hendes veninde var for resten lige så vild da det 5 min. senere blev hendes tur...

Hvad bilder de sig ind? Disse referater er hellige - lige så hellige som koranen er for muslimer, lige så hellig som striktrøjen er for Enhedslistens Søren Søndergaard, lige så hellig som rødvinen er for Brixtofte. Det er urokkelige traditioner der bare ikke må pilles ved.. Hvad skal vi da ellers snakke om når vi er stive?

Hvor fedt er det at side over en kasse pilsnere med drengene og blære sig med den samtale man havde med hende den intellektuelle fra biblioteket, mens man forsøger at få folk til at lade være med at tænke på, at den intellektuelle rent faktisk var den 40 årige bibliotekar...?

Næ du, glem samtalen - lad os i stedet prøve en stilleleg, hvor vi efter at have inspiceret varerne med øjnene, lader som om vi er blinde og bliver nød til at føle på hvad det er vi har med at gøre.
ANNONCE
7 veje til bedre sex
Sony har heldigvis løst vores problemer!
Del

Seneste nyt