Magasinet M!

8 overraskende kendis-nørder

Se, hvem der er kendt som Melkor i Dungeons & Dragons, hvem der elsker modeltog og hvem, der har en Ph.D. i astrofysik

8 overraskende kendis-nørder
Vin Diesel
Vin Diesel har et langt film-CV, hvor han spiller skaldede, muskuløse, højtråbende bad asses. Men privat har han de sidste 20 år været en ihærdig Dungeons & Dragons-spiller - med karakternavnet Melkor. Diesel skrev endog forordet til bogen 30 Years of Adventure: A Celebration of Dungeons & Dragons' fra 2004. Jo, virkelig!
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Johan Olsen
Okay, det er ikke så hemmeligt, men det er stadig fascinerende, at det stormundede råbehoved fra Magtens Korridorer er halvtidsansat på Københavns Universitets Institut for Molekylær Biologi og Fysiologi og har en ph.d. i proteinkrystallografi... hvis der skulle sidde en enkelt læser og komme i tvivl om, hvad det går ud på, har Johan Olsen forsøgt at kortlægge proteinmolekylers tredimensionelle struktur ved hjælp af krystallisering.
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Rosario Dawson
Rosario Dawson er udover at være skuespiller (endda en meget nydelig en af slagsen) også hardcore tegneserienørd. Og hun nøjes ikke bare med at læse dem, hun er medforfatter til en firebinds-serie ved navn Occult Crimes Taskforce, der handler om en hemmelig politigruppe i 1800-tallets New York, der opklarer forbrydelser blandt magikere...
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Rod Stewart
Rod Stewart har været i musikbranchen i 35 år og har solgt over 100 millioner album. Det var dog ikke derfor, han var på forsiden af magasinet Model Railroader i 2007 - det var på grund af hans 130 kvadratmeter store modeljernbane. "Jeg er stolt af at være modeljernbanebygger. Det betyder mere for mig at være på forsiden af Model Railroader end på et musikmagasin," fortalte en entusiastisk Rod Stewart til magasinet og afslørede, at han havde bygget store dele af sin modeljernbane på hotelværelser under sine turnéer.
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Peter Weller
Peter Weller er mest kendt for at spille RoboCop i de to første film om den fåmælte robot-betjent og så sæson 5 af serien '24 Timer'. Når Weller ikke optræder mere i film og på tv, er det ikke fordi, han går og feder den - men fordi han er i fuld gang med en Ph.D. i kunsthistorie med særligt fokus på den italienske renæssance på Syracuse University i New York, hvor han også underviser. Det kunne godt være en skræmmende oplevelse at være til eksamen hos RoboCop...
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Tom Hanks
Når Oscar-vinderen Tom Hanks holder pause fra skuespilleriet, slapper han af med sin store hobby og passion... at samle på skrivemaskiner. Hanks har mere end 100 forskellige skrivemaskiner og har endda en ved siden af telefonen, så han kan notere telefonbeskeder.
8 overraskende kendis-nørder
Nicolas Cage
Manden, der bl.a. er kendt som den selvmordstruede alkoholiker i 'Leaving Las Vegas' og superpsykopat i 'Face/Off', er kæmpe tegneserienørd. Da han i 2002 solgte ud af samlingen, rundede prisen 1,6 mio. dollar. Cage har oven i købet døbt sin søn Kal-el efter Superman ...
ANNONCE
8 overraskende kendis-nørder
Brian May
Queen-guitaristen har - udover at skrive rockklassikere som 'We Will Rock You' og 'I Want It All' - også haft tid til at få en ph.d. i astrofysik. Hans speciale blev færdigt i 2007 og er en 256 sider lang moppedreng med titlen 'A Survey of Radial Velocities in the Zodiacal Dust Cloud'. Det skulle angiveligt være spændende læsning. Hvis man er til den slags.
ANNONCE
Del

Seneste nyt