Magasinet M!

Bag kameraet - Ronda Rousey i stram bodypaint

Du har levet på månen, hvis du ikke har opdaget, at Sports Illustrated Swimsuit Edition har ramt gaden. Du har været endnu mere fjern, hvis du ikke har opdaget, at magasinet har lokket alt tøjet af fighter-baben Ronda Rousey, som kun optræder i bodypaint. Kom med en tur bag kulissen.

Bag kameraet - Ronda Rousey i stram bodypaint

Den særlige sektion til sportstøjsbladet har i årevis lokket smukke kvinder til at vise sig i badetøj. Denne gang har de fået kendte navne om vores egen Caroline Wozniacki og så selvfølgelig Ronda Rousey. 

Men det var dog ikke let at skyde fotoserien med Ronda på grund af hendes popularitet. Hun var fx den tredje mest søgte person på Google i 2015. 

Paparazzi-fotografer fandt nemlig ud af, hvor crewet tog billederne af Ronda i leopard-dragten og delte billederne med hele verden. 

Derfor blev MMA-baben kaldt ind til endnu et shoot, hvor de altså skød nogle fotos i den anden dragt, som til sidst endte i bladet.

Og som hun siger: "Jeg har ikke gået nøgen rundt så længe, siden jeg var 10 år gammel," så er vi glade for, at hun fik den oplevelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt