Magasinet M!

Caroline Wozniacki nyder sin ferie: Se hendes frække bikini-billeder

Efter en god, men hård sæson nød den danske tennis-darling, Caroline Wozniacki, i sidste uge godt af sin ferie på De Britiske Jomfruøer. Her var der tilmed tid til at fodre sine følgere på Instagram og Twitter med sprøde bikinibilleder. Se dem her samt de bedste og skæveste ting fra ugen i sportens verden.

Caroline Wozniacki nyder sin ferie: Se hendes frække bikini-billeder

Ugens challenge

Den allestedsværende 'mannequin challenge' går sin gang verden over. Og nu er den også nået til norsk fodbold. Søndag vandt Rosenborg pokalturneringen, og i det, det norske mesterhold - anført af danske Mike Jensen - skulle løfte trofæet, frøs de totalt. Well played!

Rosenborg, der forrige weekend vandt mesterskabet, vandt finalen med hele 4-0 over Kongsvinger.

ANNONCE

Ugens spiller

I Danmark har vi i 19-årige Kasper Dolberg et af de hotteste fodboldtalenter i verden i øjeblikket. Og det slog han helt sikkert fast søndag, da han scorede det hurtigste hattrick i Ajax i 32 år - kun overgået af legendariske Marco Van Basten - da det hollandske storhold besejrede NEC Nijmegen med 5-0. Og det ene mål mere spektakulært end det andet. Nyd Dolbergs hattrick i videoen herunder, og se også det danske talent lægge op til holdets anden dansker, Lasse Schønes fremragende scoring til 5-0.

ANNONCE

Ugens kommentator

Hvis du kender bare lidt til engelsk fodbold, ved du uden tvivl også, hvem Sky Sports Soccer Saturdays Chris Kamara er. Gennem tiden har han misset et rødt kort, ligesom han også på fabelagtig vis har forsøgt at forklare et mål, der ikke blev scoret. Denne gang har han dog måske overgået sig selv. I kampen mellem Crystal Palace og Manchester City, som City i øvrigt vandt med 2-1, skulle han beskrive en rutinemæssig clearing fra Citys forsvarsspiller Bacary Sagna. Han beviste dog, at det navn kan volde selv de bedste problemer med at udtale. Sacary Bagna? Seriøst, vi elsker dig, Chris! 

ANNONCE

Ugens fans

De danske superligafans kunne uden tvivl tage lidt ved lære af Borussia Dortmunds. I weekenden besejrede Dortmund mesterholdet Bayern München med 1-0 og lod sig derefter hylde af de gul-klædte supporter. Prøv lige at tjekke denne atmosfære ud. Det gav i hvert fald os kuldegysninger.

ANNONCE

Ugens dame

Med en semifinale i US Open, en turneringssejr i Toray Pan Pacific Open og et comeback i top-20 på verdensranglisten må det siges at have været en yderst godkendt sæson for Caroline Wozniacki. Og hvordan fejrer man det bedre end med en ferie? Wozzy besøgte i sidste uge De Britiske Jomfruøer, hvor hun dog skulle spille i show-turneringen Necker Cup sammen med sin kollega Nicole Gibbs. En turnering, hvor professionelle spiller mod amatør-tennisspillere. Men der var også tid til at slappe af, som du kan se på billederne herunder, hvor Caroline blandt andet hænger ud sammen med en stor skildpadde og ved pool-kanten. Det nød hendes fans i den grad også godt af, da der blev uploadet flere billeder til danskerens Instagram- og Twitter-profil. Se billederne herunder.

Just hanging with BAE! ???

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Nov 16, 2016 at 6:08am PST

Suns out buns out! ? credit @kayvz

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Nov 17, 2016 at 10:18am PST

Fore!! ?????

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Nov 18, 2016 at 10:30am PST

ANNONCE
Del

Seneste nyt