Magasinet M!

Dan Bilzerian afslører den ENE ting, han endnu ikke har krydset af på sin bucket list

Han har ellers krydset mange felter af!

Dan Bilzerian, der er kendt for sin overdådige livsstil og titlen som “Kongen af Instagram,” har angiveligt alt, hvad mange kun kan drømme om.

Damer, penge, fritid og masser af penge - fik vi i øvrigt sagt penge og damer?

Med millioner af følgere på sociale medier, utallige fester, luksusbiler og modeller omkring sig, lever han det, som mange ville kalde den ultimative version af den amerikanske drøm. Men trods hans imponerende livsstil har han nu afsløret, at der stadig er én ting, han endnu ikke har opnået.

I et tidligere interview med YouTuberen Adam22 åbnede Bilzerian, der er 43 år, op omkring det sidste mål, han endnu ikke har nået på sin bucket list. Adam22 spurgte Bilzerian: "Når jeg ser på dit liv, virker det som om, du har gjort alt, hvad der er muligt. Hvad er der tilbage, som du virkelig gerne vil krydse af?"

Uden tøven svarede Bilzerian: “Jeg vil blive milliardær. Det er den sidste rigtige ting på min bucket list.”

Selvom Bilzerian allerede er en meget velhavende mand med en anslået formue på omkring $200 millioner (cirka 1,4 milliarder kroner), er det tilsyneladende ikke nok for legenden.

Men for ham handler det ikke kun om pengene. Han forklarer videre: "Det er ikke rigtig for pengenes skyld, for jeg vil sikkert ende med at give det meste væk. Eller måske vil jeg endda nedgradere mit liv. Jeg har overvejet at arbejde i Walmart i seks måneder, bo i en billig lejlighed og bare starte helt forfra."

Denne drøm om at nå milliardstatus er dog ikke drevet af et ønske om mere luksus eller prestige. Bilzerian fortæller, at målet handler om friheden til aldrig at skulle gøre noget for penge igen: "Lige nu er jeg stadig motiveret af penge. Jeg gør ting, jeg ikke har lyst til, og poster det på sociale medier, fordi det er godt for mit brand. Når jeg når den milliard, vil jeg aldrig igen gøre noget, jeg ikke vil.”

Bilzerian afslutter med at sige, at det største mål for ham er at opnå fuldstændig frihed til kun at gøre ting, der gør ham lykkelig. "Det vil være en stor milepæl for mig," slutter han.

Selvom Dan Bilzerian allerede lever et liv, mange kun kan fantasere om, er det klart, at hans største ambition stadig venter på at blive opfyldt – en ambition, der handler om mere end blot penge, men om at finde den ultimative frihed i livet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt