Magasinet M!

Daredevil vender officielt tilbage til marts 2025

Charlie Cox er klar til at trække i trøjen igen!

Efter mere end fem år siden Netflix afsluttede sin populære Daredevil-serie, er fans af den blinde superhelt snart klar til at gense Matt Murdock i en ny fortolkning af karakteren. Daredevil: Born Again, som er en del af Disney's Marvel-univers, har officielt fået premieredatoen 4. marts 2025.

Serien bliver en central del af Marvel Cinematic Universe's (MCU) fase 5 og vil igen bringe Charlie Cox tilbage som Daredevil.

Efter Disney opkøbte rettighederne til Marvel blev flere af deres populære serier aflyst og fjernet fra Netflix. 

Det har været 5 lange år, men nu er vi endelig tilbage!

Hvad handler Born Again om?

Selvom detaljer om handlingen endnu ikke er fuldt afsløret, tager Daredevil: Born Again sin inspiration fra Frank Millers ikoniske tegneserie af samme navn, som blev udgivet i 1986. Tegneserien fokuserer på Matt Murdocks kamp for at genopbygge sit liv, efter hans identitet som Daredevil afsløres og ødelægges af hans ærkefjende Wilson Fisk, også kendt som Kingpin. I tegneserien er Fisk ansvarlig for at rive Murdocks liv fra hinanden, hvilket sender ham ned i en personlig krise, hvorfra han må genopfinde sig selv både som advokat og som New Yorks beskytter.

Om Disney+ serien vil følge denne præcise storyline, er endnu uvist.

Daredevil: Born Again blev først annonceret i 2022, og efter flere års spændt venten kunne Marvel Studios bekræfte, at optagelserne blev afsluttet i april 2024. Serien vil bestå af ni episoder og markerer et vigtigt skridt i at inkorporere Daredevil-karakteren i MCU’s fase 5, hvor han får en mere fremtrædende plads end tidligere. Charlie Cox har allerede haft gæsteoptrædener som Matt Murdock/Daredevil i Spider-Man: No Way Home (2021) og Disney-serien She-Hulk: Attorney at Law (2022), hvilket har holdt karakteren relevant i MCU-universet.

Instruktørerne og forfatterne bag serien arbejder på at skabe en mere omfattende udforskning af Matt Murdocks dobbelte liv som advokat og superhelt. Serien lover at dykke ned i mere komplekse, følelsesmæssige lag af Daredevils historie, især i hans forhold til Wilson Fisk.

Udover Charlie Cox, vil Vincent D’Onofrio gentage sin rolle som den magtfulde og skræmmende Wilson Fisk/Kingpin, hvilket uden tvivl vil skabe stærke og intense opgør mellem de to centrale karakterer. D’Onofrios præstation som Kingpin i Netflix-serien blev rost for sin dybde og nuancerede skildring af en ellers brutal skurk, og hans tilbagevenden er med til at højne forventningerne til serien.

Derudover vender flere kendte ansigter fra Netflix-serien tilbage, såsom Deborah Ann Woll som Karen Page og Elden Henson som Foggy Nelson, som begge spillede vigtige roller i Murdocks liv. Nye tilføjelser til castet inkluderer Margarita Levieva, Michael Gandolfini, og Jon Bernthal, som gentager sin rolle som Frank Castle/The Punisher.

Så sæt kryds i kalenderen til marts 2025!

ANNONCE
Del

Seneste nyt