Magasinet M!

De 10 værste ting, en kvinde kan sige

Nogle af disse sætninger virker uskyldige og endda positive - det er de IKKE!

De 10 værste ting, en kvinde kan sige

1) "Er du inde?"
Hvis man slår op i ordbogen under 'sjæle-ødelæggende citater', vil det her ligge på en klar førsteplads.

2) "Jeg skal bare lige ind at kigge..."
Nej, hun skal ikke. Hun skal ind og prøve tøj. Nærmest alt tøj i butikken, mens du må stå i Vero Moda og forsøge at undgå at ligne en pervers stodder, der tilbringer lidt for meget tid i lingeri-afdelingen.

3) "Ikke noget"
Som regel som svar på spørgsmålet: "Hvad er der galt?". Og der er tydeligvis et eller andet galt, men du har ikke har den fjerneste idé om, hvad det er. Og det bliver som regel efterfulgt af næste punkt på listen...

4) "Hvis du ikke ved det, er det lige meget!"
Et lille tip: Nej, det er ikke lige meget.

5) "Hvilken en foretrækker du?"
Den røde. Eller den du selv synes. Vi vil helst ikke være med i den quiz, hvor det eneste man kan vinde er en nat på sofaen, hvis man svarer noget forkert.

6) "Hvilken kendis ville du gerne have sex med?"
Du er forbandet, uanset hvad du svarer. Hvis du siger: "Ingen - jeg har mere end nok i dig", vil hun kalde dig løgner. Hvis du - en kende for entusiastisk - svarer "Jessica Alba! Mila Kunis! Scarlett Johansson! Megan Fox!", så ved du, at fantasier om føromtalte kendisser er det tætteste, du kommer på sex de næste par uger.

7) "Altså, min eks-kæreste... han..."
Altså hvis disse udsagn blev fulgt op ad en rasende svada om, hvor nederen vedkommende var i forhold til dig, så ville det være fint, men som regel handler det om, at han altså var bedre til at tage blomster med til svigermoren, lege med nevøen eller være handyman i hjemmet. Prøv nu at høre her, kvinder. Vi har rigeligt travlt med at bilde os ind, at vi er bedre i kanen end din eks. Vi orker ikke også at skulle konkurrere på alle mulige andre planer.

8) "Bliv ved!"
Altid sagt når sex er allerbedst, og det er jo i sig selv et bevis på, at vi gør noget rigtig godt, men problemet med netop dette udsagn er, at det har den fuldstændigt modsatte effekt. Vi bliver så begejstrede, at vi kommer øjeblikkeligt. Hvis kvinder vitterlig ville have os til at holde længere burde de bare begynde at udbryde tilfældige ord: "Plæneklipper! Plæææænekliiippeer!". Pis, det ville også være frækt.

9) "Jeg snakkede lige med din mor..."
Man kan få helt nervøse trækninger, når kvinden i ens liv har snakket med kvinden, der førte dig ind i livet. Uden man selv har været der. For du ved bare, at mor har siddet og fremvist hele samlingen af billeder fra dengang, du gik igennem den ikke videre flatterende goth/emo/rastafari/techno-periode i dine spæde teenage-år.

10) "Jeg mødte en sjov fyr i træningscenteret i dag."
For kvinden har det bare været et uskyldigt og hyggeligt møde med en fyr, der var sød, sjov eller forstående. Men ikke for dig. Du ved, hvordan mænd er, og han har med garanti kun haft en ting i tankerne, så nu er du tvunget til at overveje, om par-træning var noget, du skulle foreslå...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE