Magasinet M!

De 5 bedste spilskurke

Efterhånden udgør skurkene en lige så stor rolle, som heltene gør i film. Det er faktisk det samme i spil, hvor man nogle gange formår at skabe så levende og dyster en skurk, så det er netop dennes onde fjæs, der sidder tilbage på nethinden, når den sidste badguy er nakket.

De 5 bedste spilskurke

Efterhånden som computergrafikken og motion-capture har udviklet sig, er det blevet muligt at lave spilfigurer, der viser følelser (eller mangel på samme) i deres ansigtsudtryk og væremåde.

Det er med andre ord blevet teknisk muligt at lave superskurke der brænder igennem computerskærmen og gør spiloplevelsen endnu mere intens.

Vi har her samlet et overblik og over alle tiders mest legendariske spilskurke. Vi starter dog med et wildcard.

Wildcard Dr. Neocortex

Han er måske ikke den mest skumle superskurk i spilhistorien, men han har haft stor betydning for mange gamere som voksede op med Playstation i 90'erne, og det sikre ham et wildcard til Pixel.tv's liste over alle tiders onde spilskurke.

ANNONCE

I forbindelse med promoveringen af Far Cry 3 blev der produceret fire videoer med Michael Mando (Vaas), og her er det tydeligt at det lykkedes animatorerne at ramme Vaas' personlighed ganske godt i spillet.

Del

Seneste nyt

ANNONCE