Magasinet M!

De 6 dyreste spil i verden

Hvilket spil tror du er verdens dyreste?

De 6 dyreste spil i verden
Halo 3 - 55 mio. dollars
Halo-serien er uden sammenligning Bungie og Microsofts allerstørste kommercielle succes inden for spil-verdenen. Og da folkene bag ville overgå alt, hvad man hidtil havde set inden for denne genre af spil, var budgettet da også på hele 55 millioner dollars. Oveni de 55 millioner dollars brugte Microsoft over 200 millioner dollars på at promovere spillet.

Du kan læse flere spilanmeldelser i det nyeste mag lige her: http://mag.mmm.dk
ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Metal Gear Solid 4 - 60 mio. dollars
Metal Gear-serien har altid været kendt for den fængende historie og de visuelt overdådige mellemsekvenser. De forrige spil skulle naturligvis overgåes med det nyeste i serien. Og det blev det i den grad. Metal Gear Solid 4 er det hidtil flotteste og største spil i serien. Det tog eftersigende 4 år at lave spillet og har man været så heldig at spille det, tager det ikke lang tid at se, hvad de mange millioner af dollars er blevet brugt til.

Tjek flere spilanmeldelser her: http://mag.mmm.dk/
ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Too human - 60+ mio. dollars
I filmverden sker det ofte, at en produktion overskrider det egentligt forudlagte budget. Det er Kevin Costners Waterworld fra 1995 et glimrende eksempel på. Det samme var tilfældet med spillet Too Human, der grundet samarbejdsvanskeligheder endte med at koste langt mere end først antaget.

Læs anmeldelsen af det længe ventede Starcraft II her:http://mag.mmm.dk/
ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Shenmue - 70 mio. dollars

I næsten 10 år havde spillet Shenmue rekorden for det dyrest producerede computerspil nogensinde. Spillet udkom i sin tid til SEGAs hedengangne Dreamcast, som dengang konkurrerede med Sonys PS2. Desværre for producenterne led Shenmue samme skæbne som Dreamcast-konsollen, der rent faktisk var PS2 teknisk overlegen. For grafisk set var spillet forud sin tid og spækket med lækre detaljer. Alligevel skuffede spillet salgsmæssigt.

ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Gran Turismo 5 - 80 mio. dollars

Grant Turismo 5 har været undervejs i 5 år. At påstå at spillet har været ventet med længsel svarer til at kalde iPhone 4 for "blot en telefon" blandt Apples hardcore fans. Fans af spilserien har været meget tålmodige, men når spillet langt om længe udkommer 2. november vil man også kunne vælge mellem over 1000 super-realistiske biler og kører på verdens vildeste racerbaner.

 

ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Gran Theft Auto 4 - 100 mio. dollars
Titlen som verdens dyreste spil går til Grand Theft Auto 4. Over 1000 mennesker har arbejdet benhårdt i de 3½ år, det tog at udvikle spillet. For at overgå, hvad man hidtil havde set indenfor realisme i et spil, filmede produktionsholdet New York i flere måneder og havde kontakt med over 2000 mennesker for at få lov at bruge de hundredevis af sange, man kan høre i spillet. Det endte da også med at anmelderne lovpriste spillet i en hidtil uset grad og med over 100 timers underholdning, var de fleste gamere pænt tilfredse med resultatet.
ANNONCE
De 6 dyreste spil i verden
Dyreste danske spil: Kane & Lynch 2: Dog Days - 100 mio. dkr.
Kane & Lynch 2: Dog Days er udviklet af de danske spilproducenter IO Interactive, som også stod bag de efterhånden legendariske Hitman-spil. Dog Days er efterfølgeren til det ret så populære Kane & Lynch: Dead Men. Denne gang foregår spillet i Shanghai, men præmissen er stadig den samme: pløk alting på din vej. I 2011 kommer Kane & lynch som film med selveste Bruce Willis i en af hovedrollerne. Man kan kun håbe den bliver bedre end IO's sidste filmatisering Hitman.
ANNONCE
Del

Seneste nyt