Magasinet M!

DEN ALLERFØRSTE GANG...

Det er de færreste fyre, der er konger i sengen, når de afprøver sexlivets glæder den første gang. Men gælder det også for piger? Womans læsere giver os svarene.DEN ALLERFØRSTE GANG...

66 % HAVDE EN GOD OPLEVELSE, DA DE MISTEDE DERES MØDOM

"Jeg havde været sammen med min kæreste i otte måneder. Vi var begge 15 og var hinandens første kærester. Det var stille og roligt og ikke en dårlig oplevelse, fordi vi kendte hinanden så godt."

"Meningen var egentlig, at jeg skulle slå op med ham den dag. Men det endte det så ikke helt med. Så det skulle bare overstås."

"Min første gang var med en kæreste, som virkelig gav sig god tid og sørgede for at jeg var tilpas - Det var guld værd!"

"Den var okay. Jeg var meget fuld, så jeg husker ikke meget."

"Et engangsknald. Vi havde snakket om at knalde en dag, og jeg følte kun, han gad være sammen med mig, hvis vi skulle have sex. Men jeg var pissehamrende forelsket, så ja... Vi var sammen kun for at knalde."

"Det gjorde meget ondt, var akavet og jeg var alt for nervøs."

"Det var et engangsknald med én, jeg egentlig ikke havde lyst til at være sammen med, men det skulle overstås. Jeg rejste mig midt i det og gik!"

"Det var med min kæreste, og vi havde været sammen i nogle måneder. Det skete uventet for mig, og det var vist, hvad man kan kalde en listepik. Det gjorde ikke ondt, men jeg nød det heller ikke."

43 % AF PIGERNE VAR 14-16 ÅR, DA DE HAVDE SEX FØRSTE GANG

"Jeg synes ikke, at der er en bestemt alder for, hvornår man er klar. Jeg ville måske selv have ventet lidt. Jeg synes, 15 var lidt tidligt for mig. Men hvis begge er klar, har alderen vel ingen betydning?"

"Det er meget individuelt. Jeg var 16 og klar - og jeg fortrød ikke bagefter."

"Man er klar, når man selv føler det. Det har intet med alder at gøre."

"For mit vedkommende virkede det rigtigt. Jeg var også en del ældre end gennemsnittet, og jeg må indrømme, at jeg nok også gjorde det, fordi de andre havde 'gjort' det."

"Man er vel klar, når man er klar. Jeg var seksuelt tændt i en meget ung alder, så det faldt mig helt naturligt at have sex som 14-årig. Jeg fortryder det ikke den dag i dag, men bliver dog skræmt over, hvor små 14-årige piger egentlig er - og at jeg selv var så lille."

"Det er individuelt, hvornår man er klar. Jeg var klar i en meget tidlig alder, men jeg har veninder, der ikke er klar endnu, selv om de er 18 år. Det kan have noget at gøre med, hvordan man ser på sex. Mange piger tror, at det er et farligt blodbad første gang."

"Det handler mere om, hvilken person du er sammen med, end hvilken alder du har. Hvis lysten er der, og det er en person, du stoler på, så synes jeg ikke, at alder har nogen særlig betydning."

43 % AF PIGERNE HAR SELV VÆRET SAMMEN MED EN JOMFRU

"Det var ikke det bedste sex første gang, men han blev til en fast kæreste, og vi er stadig sammen. Og sexen er blevet bedre."

"Min første gang var vi begge jomfruer. Det gjorde det lidt kikset, da ingen af os vidste, hvad vi gjorde. Ellers har jeg ikke været sammen med en jomfru. Jeg vil også helst have, at han er erfaren, så han kan tage styringen."

"Det er noget af det pinligste og mest akavede, jeg nogensinde har oplevet! Jeg måtte selv gætte det midt under det hele. Fyre, der ikke tør indrømme, at de er jomfruer over for den pige, de skal have sex med, fortjener ikke sex!"

"Knægten havde ingen ide om, hvad han lavede. Jeg ved, at han har set meget porno, og jeg ved nu, at det ikke giver erfaring. Han lå bare stille som et bræt..."

"Det var kikset. Han anede intet om sex. Nogle siger, det er så fedt at være sammen med en jomfru. Det synes jeg dog ikke."

"Jeg var efter en fest sammen med en fyr. En rigtig ladies man. Da akten så skal til at begynde, måtte han pænt afsløre, at det altså var hans første gang. Det kom meget bag på mig. Det forårsagede også, at det blev vildt kikset, da han var så nervøs, at han ikke kunne få den op at stå."

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt