Magasinet M!

Den her vanvittigt simple øvelse kan give dig den vildeste sixpack

Det her er den ultimative core-øvelse, som stort set ingen andre end gymnaster kender, selv om det er den hurtigste genvej til en sixpack.

Den her vanvittigt simple øvelse kan give dig den vildeste sixpack

Hollow-Body Hold. Husk lige på de tre ord, næste gang du sætter kurs mod fitnesscentret eller lægger dig på rullemadrassen derhjemme. Det er nemlig navnet på øvelsen, der kan give dig den ultimative sixpack og vildeste core. Alt for få mennesker kender øvelsen, som ellers har været brugt i årtier af nogle af sportsverdenens mest veltrænede udøvere: gymnasterne. Og hjælpemidler skal du ikke tænke på, for du skal kun bruge din egen krop i øvelsen, der er en slags omvendt rygbøjning.

Fik du læst: 5 gode grunde til at drikke øl, når du træner 

En af grundene til. at den ikke er så kendt rundt omkring, er måske den store fokus på planken, sit-ups og crunches, men den har skulle være endnu mere effektiv. Blandt andet ifølge træningseksperten B.J. Gaddour fra Mens Health: "Hollow-Body Hold flytter kraften fra overkroppen til underkroppen fuldstændig uden tab af energi. Jo stærkere og mere stabil du er i denne, jo stærkere vil du være, når du squatter, kaster, skubber, trækker, hopper, slår, sparker og sprinter," siger han.

Du kan se, hvordan du udfører den simple øvelse korrekt i videoen her - og så er det bare at vente på, at den der sixpack dukker op:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE