Magasinet M!

Dengang og nu!

Alting var bedre i de gamle dage. Eller var det? Vi undersøger sagen nærmere.

Dengang og nu!
Arnold Schwarzenegger
Engang var Arnold kongen af bodybuilding. Siden rykkede han sine enorme muskler over til det hvide lærred og blev kongen af actionfilm med især sin ikoniske rolle som the Terminator. En rolle, han gjorde legendarisk med sætningen "I'll be back". Under sin tid som guvernør af Californien, blev den sætning vist byttet ud med "Oh, my back!"
ANNONCE
Dengang og nu!
Computere

Nogle gange går tingene så hurtigt, at du ikke har en jordisk chance for at følge med. Det gør sig i den grad gældende med computere. Vi har i dagens anledning kigget tilbage på 'interessante' citater sagt dengang om computeren:

 

"I think there is a world market for maybe five computers." - Thomas Watson

 

"There is no reason anyone would want a computer in their home." - Ken Olson, Direktør og stifter af Digital Equipment Corp., 1977.

 

"640K ought to be enough for anybody." - Bill Gates, 1981

ANNONCE
Dengang og nu!
Kvinder
Idealkroppen blandt kvinder har ændret sig pænt voldsomt, hvis vi kigger på de modeller, der bliver anvendt af de førende modehuse. Så er det godt, at M!s læsere stadig foretrækker en 'rigtig' kvindekrop med former.
Dengang og nu!
Gaming
I de gode gamle dage var Atari det 'sygeste shit'. Og Kevin Costner den cooleste stodder. Det var som bekendt dengang. I dag er kongerne inden for gaming PS3 og Xbox 360. Og spilindustrien har vokset sig enorm og for længst overhalet filmindustrien i omsætning.
ANNONCE
Dengang og nu!
Idoler
Engang blev man dyrket som idol, hvis man rent faktisk havde et talent. Det var i de gode dage. I dag hedder den nye generation af 'stjerner' Amalie, Sidney Lee og Ciano og er kendte for... Ja, kendte for at sige en masse dumme ting.
Dengang og nu!
Mobiltelefoner.
Her går det virkelig hurtigt. Hvis du således stadig ejer en telefon, der er mere end to år gammel, hører du til en minoritet. De fleste af os skifter nemlig telefon, som vi skifter underbukser.
ANNONCE
Dengang og nu!
Mænd
Med et lille glimt i øjet, kan vi vist godt sige, at den moderne mand er pænt mere metro, end i de 'go'e gamle dage'.
Dengang og nu!
TV
"Åhh, hvad, tjek lige mit kæmpe 42" bagprojektions-tv. Det er kun 50 cm dybt". Yes, den er god nok. For mindre end 10 år siden var 50 cm tyndt og 42" enormt. I dag er de fleste fladskærme tre cm dybe og standardstørrelsen er efterhånden 50".  
ANNONCE
Dengang og nu!
Musikikoner
"Jeg føler mig som vor tids Kurt Cobain, men folk forstår mig bare ikke." - Justin Bieber.
 
Yes, det har han faktisk udtalt.
Dengang og nu!
Krig
Engang blev krige udkæmpet og afgjort på en slagmark med en pæn mængde lede slagvåben. Mano a mano. I dag 'nøjes' man med at smide en røvfuld bomber ud af et ubemandet dronefly - fjernstyret fra en Star Bucks-café tusinder af kilometer væk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt